busra33003 ksgl dediğim gibi sabahtan gidip ordan sıra alırsanız hiç beklemiyosunuz arayıp randevu alsanız bile kalabalık olduğu için çok atlıyor saatinizde giremiyosunuz.
ksgl busra33003 anladım doğum sürecinden memnundunuz yani sevindim sizin adınıza sağlıkla büyüsün yavrunuz😊 ben özel yenişehir forum yaşam arasındayım aslında medikal park da düşündürüyor. Bazı hastaneler bebeğin ilk 28 günlük muayenesi ücretsizken ücret talep ediyolarmış siz de öyle oldu mu
Yarenasel ksgl ben önceki dogumumu Medical de yaptim cok memnun kaldm hem doktorumdan hem hastane konforundan suan fiyatini blmiorum dogumun bir bilginiz varmi
busra33003 ksgl medical park çok pahalı diye duymuştum birde ekstradan sürekli bir şeyler çıkarıyorlar falan demişti bi tanıdığım.Yani ilk 28 gün olayını bilmiyorum ama çocuk doktoruna gittik biz sürekli sarılık olmuştu yeni doğunca kızım ücretsiz değildi ilk günün sabahı gelip muayene etmişti çocuk doktoru sadece.Ama bize şöyle bi şey yapmıştı o zaman muayene ücreti 1400 civarıydı sanırım gittiğimiz zaman acilden giriş yaptırmıştı 90 tl ödemiştik o şekilde muayene etmişti.O 28 gün olayını duymuştum ama nasıl ilerliyor bilmiyorum.Sultan hocadan çok memnun kalmıştım bizim evimiz 4. Kat asansör yok bi gece daha kalmak istiyorum dedim tamam dedi ve o gece ücretini aldırmamıştı bizden normalde 3 4 binmiş günlük.
Yarenasel ksgl ben 60 felan bekliyordum evet medikali soruyorum subatta zamla muhtemelen o fiyati bulur
damlakara Ben prof. Dr. Filiz Çayan a gidiyorum ,çok tatlı bir kadın ,google yorumları iyi diye gitmiştim ,çokta memnunum,gebelik önceside kontrol için gitmiştim.Prof olmanın hakkını verdiğini düşünüyorum.
Nergis00 Medical parkta Aysun savaş efesoydan çok memnunum. İlk çocuğumu onda doğum yaptım, hamileyim yine ona gidiyorum
Ellasu Minnakpopus Merhaba Allah’ım sağlıkla huzurla mutlulukla buyutmenizi nasıl etsin size bişey sormak istiyorum mümkünse doktorunuz sizden Tetanoz asisi vurulmanizi istedi mi ve dikiş izleriniz için herhangi bir krem kullandınız mı
Minnakpopus Ellasu çok teşekkür ederim amin inşallah 🌸 o zamanlar adacel den bahsetmişti doktorum özeldi aşı yani üçlü karma aşı. Sonra devlet karşılayınca para vermeden sağlık ocağında üçlü karma oldum. Hayır dikiş izim için hiçbirşeu kullanmadım. Doğum yapalı 43 gün oldu çok şükür hafif belli sadece o da zamanla rengi açılacak zaten
Ellasu Minnakpopus Anladığım kadarıyla size doğum yaptıran doktorunuz istedi üçlü karma aşıyı sizden peki Bebeğinizin ilk ay kontrollerini doğum yaptığınız hastanede mi yaptirdiniz
Minnakpopus Ellasu evet doktorum istedi. İlk kontrollerini yaptırdım sonra şehir değiştirdiğim için devam etmedim ben ancak doktor soracak olursanızsa baki bey var tavsiye ederim 👌
Ellasu Minnakpopus Baki bey nerde acaba hangi şehirde sizin yazdığınız Ali bey nasıl ondan memnun kaldığınızi yazmissiniz
Ellasu Minnakpopus siz anladığım kadarıyla yenidoğan kontrolü için Baki beyi soylediniz çok tşk ederim tamamdır aklımda bulunsun
Minnakpopus Ellasu Evet evet. Kusura bakmayın okuyup uykusuz halimle idrak edebildiğim kadarıyla cevapladım 3 gündür uyumuyorum da 🫣🫣
Ellasu Minnakpopus merhaba bişey daha sorabilir miyim mümkünse benimde ilk gebelikte o yüzden bazen aklıma geliyor biseyler sonradan merak ettim bunuda sorabilir miyim kusura bakmazsaniz sizin sezeryan yapıştırma mi acaba doktor size sorarak mi yaptı kendisi mi karar verd i nasıl olacağına