buse76 Nisannurr geçen ay ki testim beta 2.30 çıktı sonra adet oldum hiç güvenilir test değil ilk 20 sn de çıktı bide düşün bir kaç gün daha bekle kan ver direk
sizdenbiriyim visnelicheescake bende bugün başta bir şey görünmedi biraz zaman geçti silik göründü artımed güvenmemeli miyim sizce
yasemiinsari Nisannurr Fotograf çekmedim ama seninki gibiydi ben sonradan baska bir erken gebelik testi yaptim onda da silik cıktı biraz
Siyahbeyaz_ Nisannurr kuruma çizgisi o malesef. duratest bildiğin kıpkırmızydi ama kanda negatifti. Awox varsa onunla yapın.
Nisannurr Siyahbeyaz_ ama ilk 5 dk içinde çıktı yanı 3.dakika oluşmaya başladı başka testim yok eşimde almamış
yasemiinsari Nisannurr yok malesef sağlık ocaginda verdim kanı o yüzden gece yarısı anca cıkar sonuçlar
visnelicheescake sizdenbiriyim valla bende direk göründü emin olmak için bir tane daha yapın bence kuruma çizgisi olabilir belki
sizdenbiriyim visnelicheescake ne bileyim çoğunluk inanmayın diyorlalr o teste atayım sizde bakın lütfen
visnelicheescake sizdenbiriyim tabi atın ben 2022 de bu markanın kaset testi ile kızımı öğrendim bu ayda erken gebelik testi ile öğrendim inanmadım bir test daha yapıp teyit ettim