momof3 Merhaba kızlar.Reglim 2 gün önce bitti.Lekelenme ve hafif kanama olarak 7-8 gün sürdü normalde çok kanamalı olurdum 2 aydır böyle oluyor zaten.Dün aşırı bulantı ve tiksinme ile şüphelenip laboquick yaptım çok silikti yoktur dedim attım şüpheyle bu sabah predictor early yaptım böyle çıktı.Yalancı da çıkarmıştı bu marka daha önce ama bilemiyorum çokta net çıplak gözle bakınca. 1 dk-5 dk ve 10 dk sonraki sonuçlar
momof3 Fotolarda epey silik görünüyor şuan farkettim ama baya belirgin ve pembe çizgi şoktayım böyle bir şey yaşayan oldu mu?
momof3 nisa817_ Aynen benim de öyle aslında.Daha önce de böyle çıkarmıştı ama hamile değildim heveslenmek istemiyorum yine de insan acaba mı diyor.Şehir dışına çıkıyorum yarın sabah bir test daha yapacağım varsa dönünce veririm artık
nisa817_ momof3 bende budan daha koyu çizgi çıkardı pembe 2 test yaptım poztif ama farklı marka ikside poztif verdi hamilemyim sandım öğrenince çok üzüldüm ya negatif gorsem bişe olmazdı şun bile yumrtlama çatlama gördüm ve eşim Yok. 28 de ilişki oldu nasip bu işler
momof3 nisa817_ Evet bu ihtimal insanın hevesini kursağında bırakıyor maalesef çok can sıkıcı.İnşallah bu ay vardır sizde 🙂
nisa817_ momof3 umudum yok ki evet tek ilişkide hamile kalmıştım kurtaj oldum ama o zaman yurtlama deng gelmiş heralde takip etmedim ama 28 de bayia erken sanırım 😞
momof3 Siyahbeyaz_ Hadi yaa tüh üzüldüm kuzum inşallah önümüzdeki aya olur üzülme ❤️ Bakalım bilmiyorum ne yaşadığımı
momof3 Siyahbeyaz_ Şehir dışına çıkıyorum canım yarın tekrarlayacağım yine çıkarsa bir şekilde dönünce kan vereceğim inşallah
Siyahbeyaz_ Ftmn123- bu marka da bozmuş sanırım ya bu teste güvenip yapmıştım bugün de adetim. Yükselmez gibime geldi kuzum
sizdenbiriyim sizdenbiriyim bi bakar mısınız kızlar normal kaset testle yaptım sonra miratec erken gebelikle yaptım onda hiç bir şey olmadı
momof3 sizdenbiriyim canım pozitif gibi duruyor ama artı med ise pek güvenme ya bu çok yalancı çıkarıyor cünkü.Baksana predictor bile bozdu artık delirmeliklkk
Siyahbeyaz_ momof3 seninde hayırlısı olsun kuzum inşallah vardır 🤲🏻predictor testim bidaha bu testte de guvenmicem