edos23 Kızlar sat 1 Temmuz benim genelde 30/35 güne bir olurum bugün yada bir kaç güne olmam gerekiyor gebelik yoksa .Eğer regl olmazsam ne zaman bakmalıyım beta ? İdrar 2 gün önce negatifti days comfort ile baktım. Gün ortasında bakmıştım .
Salise2 edos23 ben de hala beklemedeyim. Test sipariş verdim bugün yarın netleşir artık diye düşünüyorum
visnelicheescake edos23 Valla kuzum sonrasında bile çıkabilir benim adetin ilk günü negatif 10 gün pozitif çıktı
mysunshine1 edos23 sabah ilk idrarla bak canım farklı testle çünkü ben gün ortasında baktım negatifti ertesi gün sabah baktım silik pozitif çıktı
Deletedmom_8793 edos23 ben son adet tarihi 30 haziran 119 ile ASM de kanda çıktı 28 Temmuz’da bugün yine kan verdim yükselişi görmek için
[silindi] visnelicheescake yaaa bende bu ay geç yumurtladım gibi hissediyorum4 gün önce negatif çıktı ama hala umutluyum. Bugünde tegl günüm ama olmadı belirtimde yok. Sizde geç yumurtladığınız için mi 10 gün sonra çıktı sonuç acaba?
edos23 visnelicheescake yaa o zaman bekleyeyim biraz bugün 30 günlük döndü bitti 5 gün gecikiyor ortalama 5 Ağustos bakayım artık netleşir bence canım
Salise2 @mysunshine1 @edos23 @visnelicheescake Kızlar ya benim de döngüm 29-35 gün arası. Sat 1 temmuz. 16 temmuz da çatlama. Bugün testim negatif çıktı demekki yok sorun değil ama problem şu hiç regl belirtim yok ama farklı olarak bel ağrısı arada vuruyo ve karın bölgemde anlam veremediğim bi hassasiyet var bazen şişlik gibi bazen batma gibi bu bazen alt karnımda oluyo bazen yanlara doğru bazen yumurtalıklar etrafında. Yani varsa şimdiye kadar kesin çıkardı diyebilir miyiz. Hamilelik yoksa bu sancılar ne???
mysunshine1 Salise2 geç döllenme olduysa testte çıkmaz benim belirtilerim de regl sancısından farklı tam olarak vajinanın üstü o üçgen bölgem ağrıyordu bıçak saplanır gibi şimdi ara ara belime sancı giriyor. 3 gün daha bekleyin sonra direkt kan testi verin bence
Ftmnur11 1 haftadır oldum olacam diyorum gelen giden yok.sagim solum ağrıyor.test yapıyorum negatif. sonrada zor görünen ikinci çizgi 🫠 valla çorbadan bile daha çorba olduk
Ftmnur11 Salise2 yok ya kuruma çizgisi çıkıyor testlerde.ben daha önce çok yaşadım bunu hiç hevesim kalmadı inşallah bı an önce adet olurum da skntidan kurtulurum 😂
Salise2 mysunshine1 evet o bölgede bende de oluyor. Geç döllenme olacağını sanmıyorum çünkü yumurtlama tarihimi biliyorum ama beklemekten başka da çare yok. Çok teşekkür ediyorum cevap için 😍