yasen1 Mariannaa bende bu marka testi yaptım doğru bence ama hemen çıktı mı kuruma cızgısı falan oluştu mu akşama tekrar deneyın
Mariannaa nisa817_ cevap verdiğin için teşekkür ederim adet gecikmesini beklemek istiyorum 1 kimyasal geçirdim onun gibi bir süreç olmaz inşallah. Bi de bu gün düğünümüz var tepineyim mi tepinmiyim mi diye yaptım testi 🫣
nisa817_ Mariannaa bence pek riske atma canm olabilir çizgi var ama burda okdar yalancı gördüm üstelik bende o yüzden kan diyorum
Meli21 Mariannaa evet bence biraz daha bekle bir kac gün hatta gecikmesine hcg degerinde yükselsin kan verdigine deysin bari, bende senin gibi adet gelmeden böyle ögrenmisdim bir hafta beklemisdim nolur nolmaz hahah
ug_fa-3diplomalianne Mariannaa kız sakın tepinme çizgi var test güvenilir mi bilmiyorum ama tedbirli olmak lazım
Mariannaa nisa817_ şaka bir yana evet bende riske atmam inşallah vardır. 3 gün önce doktora gittim rahim kalınlaşman güzel dedi ama betahcg 1.2 çıkmıştı ondan sonra baktırmadım
Mariannaa Meli21 rabbim sağlıkla nasip etsin. 2 ay önce kimyasal oldu öyle bir hayal kırıklığı oluyor ki ama şimdi de 1 hafta nasıl geçecek bilmiyorum 🤷🏻♀️
Mariannaa ug_fa-3diplomalianne valla bende ilk defa duyuyorum vula life erken gebelik testi diye 0-25 arası betaya kadar duyarlı yazıyordu kağıdında.
Mariannaa ug_fa-3diplomalianne evet tabiki 🥰teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲