mavideniz9696 Nazasel az pişmiş et,tavuk, balık, yumurta Cıva oranı yüksek balıklar ve midye Etli çiğ köfte Sakatatlar Şarküteri et (salam sosis sucuk) Pastörize edilmemiş süt ürünleri İyi yıkanmamış sebze meyve yeşillik
mavideniz9696 Bsyzc yumurtanın çok iyi pişmiş olması şart iyi pişmeyen yumurta toxoplasma riskini arttırır bakteri Üretir
Tubita Nazasel ananas hamilelikte yenir ki hatta faydalı sadece ilk aylar tüketmeyin diyorlar. Yanlış bilgi vermiş olmayalım 🌸
Neoncivciv Herkes haklıdır da bu annenelerimiz bizi nasıl doğurmuş ya. Sağlıksız bir insan değilim şükürler olsun. 9 ay boyunca bir kere et yemiş. Pastörize sütün p sinden haberi yok. İnek sütü kaynat kaynat iç yoğurt yap. İşte kuru yemiş felan sıfır. Yokluk varmış. Maşallah 3 kiloya yakın doğmuşum. Biz şimdi neler neler yiyoruz gelişsin diye …
Rose_07 bsracdm tamam paketli sütlerin hepsi pastörize süt olarak geçiyor. Paketli sütler önce belirli bir sıcaklığa kadar ısıtılır ve aniden soğutulur paketlenir. Böylece bakteriler yok edilir. paketli sütten devam marka farketmez :)
Nihan87 Ya ben yabancılara denk geliyorum instagramda falan, hiç bizim gibi değiller. Canları ne istiyorsa yiyorlar bir şey de olmuyor.
Ebrunr ebrununikizleri yüksek miktarda A vitamini içerir. Bu yüzden dolayı eğer canınız çok istediyse güvenilir yerden alınan iyi pişmiş şekilde çok az şekilde tüketin diyor doktorlar.
Mutlu_Bir_Anne3 Nazasel sushi ( pişmiş ve vegan yenebilir), salam, sucuk, sosis, sakatat, dip balığı,maydanoz, bitki çayları, hurma, ananas ( yedikten sonra öğrenmiştim Allahtan yarım dilim yemiştim 😬) cola ve gazlı içecekler, çok fazla çay/kahve, alkol de olmaz