Ayfat90 Fuunndaaa merhaba, progestan iğne göbekten yapınca acı ya da yanma yapıyor mu? Gonal fler çok rahattı ağustos ayı içinde transfer hazırlıklarına başlayacağım strese sokuyor beni yeniden iğnelere başlayacak olmak😕
Betbet34 Ayfat90 canım başta ağrı yapmıyor korkma fakat şöyle bi durum var yaptıkça yer kalmıyor apse oluyor sonrasında ağrımaya morarmaya başlıyor iğneyi vurduktan sonra iyice ovala beze olmasın 🙏🏻 beni en çok zorlayan koldan vurulduğum kan sulandırıcı clexane idi çok sızlatıyor
Fuunndaaa Ayfat90 yapmıyor aynı gonol 1 gibi zaten ince iğne ucu ile yine göbek deliğinin 4 parmak sağı ve soluna vuruyorsun, daha önceki transferim başka merkezdeydi onlar kalçadan verdi o iğne beni çok zorlamıştı sonra buna geçmiştim o zamanda
sahada bebek308_ Verda9224 merhaba bende 26 Temmuz transfer oldum. Test yaptın mı. Ben test yaptım bu gün. 10. Gün test istedi doktorum
Verda9224 sahada Evet bende 10.günümde yaptırdım beta 458 çıktı bugün de ikinciyi yaptırdım o da 1046 çıktı çok şükür 🙏🏼
liyalisa Verda9224 maşallah şimdi okudum mesajlarınızı çok sevindim siz ilk anlattığınızda sizinle birliktedir demiştim 😊benimde werdiğim günler we değerler sizinle neredeyse aynıydı değerlerde sizin çift embiriyo mu ikiz olabilir mi benim değerlerle aynı neredeyse bizim ikizde merak ettim
CansuP- Verda9224 doktor birşey demiyor ama çok şükür dün test yaptım pozitif çıktı sonucum inşallah betam katlayarak artar ve bir sorun çıkmaz
Deletedmom_298 Fuunndaaa ayyy bende göbekten yazmasını isticem etkisi aynı mı siz ne kadar kullanacaksınız 🥲 birde fiyatı nasıl