Neslihan35 Merhaba kızlar🥰 eşim BARLAS ismini istiyor ama ben telaffuzu zor diye pek sevmedim. ASLAN- BATU- BORAN-URAS arasında kaldım. Karar vermek çok zor sizin fikirlerinizi bekliyorum 🌸
TKumsall Neslihan35 Barlas güzel aslında boran ve aslan çok ağır geliyor bana Batu olabilir Uras çevrenizde yoksa oda olabilir benim iki arkadaşım da Uras koydu isim
gulanne_ Neslihan35 oğlumun adı barlas küçücük çocuklar bile barlas diyebiliyor başta yadırgadılar evet ailede hiç yoktu çünkü ama alıştı herkes eşiniz istiyorsa kırmayın bence
2cocuk2kopek Neslihan35 Bizimde 20 gün var bizimki Barlas . Barlas olmasa Aslan düşünüyorduk . Aslan olabilir bence ☺️
Neslihan35 TKumsall çevremde aras olarak var uras henüz yok. Karar vermek çok zor geliyor. Teşekkür ederim cevabınız için 🌸
Neslihan35 gulanne_ eşim karar verdi çok istiyor ama ben emin olamadım 😅 başka bir isime de karar veremedim bebiş doğacak hala isim düşünüyorum ☺️ sizde rahat kullanıyorsunuz barlas ismini huyu nasıl oluyor ismin enerjisine inanıyorum ben.
TKumsall Neslihan35 aslan yerine atlas da düşünebilirsiniz kaynimin oğlunun adı çok güzel konuşuyor 3 yaşına girecek ama 1.bucuk yaşından beri cümle kurararak konuşuyor sürekli meraklı ilgili
gulanne_ Neslihan35 başka hiç barlas görmedik ki biz o yüzden sadece oğluma bakarak bir şey diyemem duygusal biraz ve çok anneci yetenekli el becerileri çok iyi hayal gücü de yüksek kendi kendine vakit geçirebiliyor ama bu kovid bebesi olduğu için oldu biraz da çok yalnız kaldı o yüzden biraz asosyal
Neslihan35 Busra_3458 göktuğ bende düşündüm ama yakın çevremde olduğu için vazgeçtim. Sivaslı mısınız 58 görünce bende sivaslıyım☺️
Neslihan35 ikibebelianne-M ikisi arasında kura çekelim bari artık şansına hangisi çıkarsa 😅 uras ın anlamı-şans, talih demek çok beğeniyorum. BArlas- cesur, yiğit, kahraman demek bu da güzel eşim çok beğeniyor.
Neslihan35 2cocuk2kopek aslan burcu olacak o yüzden düşünmüştüm bende ama eşim aslanı beğenmiyor hayvan ismi diye
kontesnk Barlas çok güzel bi isim geçen ay arkadaşım doğum yaptı o oğluna barlas ismini verdi benim çok hoşuma gitmişti şimdi bizimde oğlumuz olursa eşim ferman ismini istiyor ve bende bu isme alışmaya çalışıyorum
Neslihan35 kontesnk Allah gönlünüze göre versin inşallah sizinde. İsimin içinize sinmesi dileğiyle ben çok zorlandım inşallah karar veririm biran önce☺️
Deletedmom_182 Neslihan35 Uras yeni jenerasyona konulan en popüler isimlerdenmiş bu sene. Uraz-Aras karışımı havasıda var. Bence çok hoş. Yiğenimin oğlunun adıdır severiz :)
Neslihan35 Deletedmom_182 uras ın anlamını çok beğendim şans, talih, şanslı olan demek. Çevremde duymaya başladım bende aras ve uras ismi popüler bu sene.
MadameHappy34 Neslihan35 Verebileceğim en büyük tavsiye 😄isim analizi yaramaz vs çıkanları sakın sakın koyma. Ben dinlemedim şuan 28 aylık oğlum kafayı yediriyor bize. Çevrem de çok uyardı koyma o isimli çocuklar çok yaramaz yerinde durmuyor asi diye dinlemedim.
Serde55 Neslihan35 Hepsi iyi, ama… Uras ve Aslan çok popüler Boran bana soğuk ve ağır geliyor En güzelleri Batu ve Barlas 😍
Neslihan35 Serde55 bazen diyorum iki isim mi koysak karar veremedim diye😂 iki isim olursa zor olur mu kullanılır mı diye düşündüm