oyku297 Kızlar 4 haftalık gebeyim. Bugün çok kısa süreli 2-3 kiloluk poşet taşıdım. Ağırdı tabi biraz sonra çok endişelendim. Bir sıkıntı olmuş mudur sizce
TKumsall oyku297 olmuş olsa ağrın olurdu çok ben 6 haftalık hamileyken oğlumun kolu yanmıştı kucaklayıp koşa koşa götürmüştüm hastaneye 12 kiloydu yolda fenalaştım hatta ama tutundu bebiş Allah koruyor ama yinede dikkatli olmak gerekiyor mecbur kalıp birşeyler yapıyoruz illaki hepimiz
Anasinincani oyku297 ben bı önceki gebeliğimde hamile olduğumu bilmiyordum damda halı yıkadım su gelmedi ikinci ncı kata kadar kova kova su taşıdım tahmini o zamanlar 4 5 haftalikmisim bu gebeliğimde de 12. Haftadayim geçen gün yine halı yıkadım ve çok sukur bişey olmadı nasibi varsa her şekilde tutunur
oyku297 TKumsall psikolojik mi yoksa gerçekten öyle mi bilmiyorum ama kasıklarımda batma hissediyorum. Ağrı gibi değil de. Yani çok kısa süreli taşıdım zaten ama içime dert oldu 🥺
TKumsall oyku297 kendini iyi hissetmiyorsan doktora görün psikolojik bile olsa sen stres yaptıkça olmadıysa da stres yüzünden sıkıntıya sokarsın kendini ve bebişi ama bu haftalarda hafif ağrı ve batmalar normal lekelenmeler de oluyor yeni yeni yerleşiyor minik ama dayanılmaz şekilde yada çok ağrıyorsa mutlaka görün doktora
TAkilicci oyku297 bir oğlum var 5 yaşında, yeri geldi onu kucakladım Yattığı yerden düşük yapan da tanıdım Sağlıklı bebeğin gelişimine ne 3,5 kg şık poşet ne de başka bir şey engel olamaz
oyku297 Anasinincani yani normalde de belki batma ya da ağrı vardı ama ben sanki şimdi olmuş gibi hissettim sonra ağırlık kaldırmaya bağladım falan. Resmen uykum kaçtı :(
TKumsall Anasinincani nasibi varsaya bırakıp tedbirsiz bırakmak da olmaz ilkinde bende bilmiyordum cam kapı duvar yer dip köşe temizlik yaptım deterjanlar bilmem neler 3 gün yataktan kalkamadım sonra regl olucam heralde ondan ağrım var diye düşünürken hamile çıktım sonra kanamalar kesenin yer değişmesi parça gelmeleri muayene olup da ilaç kullanmasam 2 3 hafta yatıp sadece tuvalete kalkmasam tutunur muydu bilinmez
oyku297 Busra2013 ay ne bileyim yaa ilk gebeliğim ve daha çok başındayım o yüzden aşırı endişe ediyorum yanlış bir şey yaparım diye
TKumsall oyku297 ilkte olsa beşinci de olsa insanın canının canı olunca endişe etmeden edemiyor Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Anasinincani oyku297 bu kadar kafanıza takmayın gebeliğiniz size zehir olur tqbiki ağır yüklerden kaçının ama bı iki kiloluktan bişey olmaz sağlıkla kucağınıza alin insaAllah
Busra2013 oyku297 emin ol cok kasinca oluo bisryler ilk kizimds hergun acildeydim yok gotum agridi yok elim kanadi bunda kizimla ilgilenmekten 31 hafta nasil gecti anlamadim🤣
kontesnk oyku297 ya ben inanılmaz şekilde ağırlık kaldırdım hamile olduğumu bilmeden iş yerimi taşıdım be hunharca kilomdan ağır cihazları kaldırdım taşıdım ve parmaklarımız aşınana kadar temizlik yaptık haftasına 6haftalık hamile olduğumu öğrendim ve ultrason muayenesinde herhangi bir sıkıntı yok dedi doktorum çok şükür
Anasinincani TKumsall tabi ki tedbirli davranmak gerek orası ayrı bı mesele ama 9 ay boyunca da kimse gelip işimizi yapmaz mutlaka pazara alışverişe çıktığımız oluyor kalkıpta 10 15 kilo taşımıyorum ama 3 4 kilo bazen de 5 kilo tasidigim oluyor iki tane bebeğim var bı tanesi daha çok küçük sürekli kucak istiyor onu kucağıma aldığım oluyor mutlaka
oyku297 TAkilicci kadere inancım sonsuz zaten. Ama sırf dikkatsizligim yüzünden zarar görmüşse çok üzülürüm. İnşallah bir şey olmamıştır
kontesnk oyku297 amin inşallah tüm annelerimize Rabbim tüm bebişlere sağlık versin sizde inşallah sağlıklı olarak kucağınıza alırsınız