Msdenizkky Kızlar doğum saatinizi seçtiniz mi? Yani öğleden sonra 2 olsun gibi ? ☺️ Var mı aranızda doğumdan 1 saat önce gidip odasını süsleyen ?
Deletedmom277 Msdenizkky Benim planlı sezaryen değildi normal Doğum için gittim açılma olmadı sezaryen oldum ama normal Doğum için suni sancı vereceklerdi ona bile doktor kendi saat verdi bence onların kendilerini ayarlaması için saati onlar veriyor
Msdenizkky Asyanil hangi gün saat kaçta gel dedi? Bana 21 mart dedi ancak saat vermedi kendimiz onu seçebiliriz diye düşünüyorum ya olmaz mı?
Asyanil Msdenizkky valla benim doktorun özel muayenehanesi var öğleden sonra hasta gördüğü için planlı doğumlarını sabahtan yapıyor oyüzden saat 09:30 doğum planladık saat kaçta hastanede olucaz henüz o detayları konuşmadık
Yurdanur Saati ayarlamayı ilk kez duydum doktor kendisi saat veriyor çünkü onunda kendine göre başka operasyonları muayeneleri başka sezeryanlı hastaları falan oluyor herkese saat sorsa işin içinden çıkamaz ama sizin doktorunuzu bilemiyorum
Msdenizkky Yurdanur doğum için saat verildiğini kimse söylemedi ya da yazmadı zaten yanlış anlama oldu galiba ? ☺️🙈 Böyle birsey var mı diye ben soruyorum
Series26 Bende ameliyathane uygunluğuna göre saat veriliyor diye biliyorum 😊 sonuçta günde kaç kişi giriyor oraya saat seçme hakkını vermek çok zor olsa gerek 😊 keşke olsa tabi 😂
Yurdanur Msdenizkky ha yok verilmiyo diye biliyorum ama doktoruz belki şu saat mi olsun bu saat mi olsun diye sorabilir kendi boşluğuna göre
Asyanil Msdenizkky sizin içinde hayırlısı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🤲🌸