Minikkkk_0 Busyusad farklı marka deneyin isterseniz ben regle 6 gün varken çok silik çizgiyle öğrendim ertesi gün daha çok koyulaştı kasette de çıktı direk kan verdim 14.11 çıktı ama 1 hafta boyunca her markada pozitif çıkış koyulaşmasına rağmen günde en az 2 tane test yapardım
Busyusad Minikkkk_0 yaa inşallah bende de çıkar bugün test aldırıcam eşime yatın ilk idrarla yapıcam direk kaset testi alıp yapıcam bat yarın zaten tabi inşallah adet olmazsam kaset testte çıkar heralde artık değil mi
Busyusad melmih12 amin canım inşallah şeninde Rabbim hayırlı haberler versin inşallah pozitifi görürsün haber ver banada bende yarın yapıcam tekrar inşallah ikimizde isteyen herkeste hayırlı haberleri alır artık bu ay
Busyusad Mariam1 amin inşallah canım Allah razı olsun inşallah sanada isteyen herkesede banada nasip etsin Rabbim
Dogproff Busyusad bu testlerde silik çıkıyorsa kaset teste hiç çıkmaz . Kullandığınız test güvenilir ben adetime 5 gün varken silik çizgi ile pozitif aldım kan verdim beta 17 idi o kadar ufak betayı algılamıs . Bu testi sabah ilk çiş ile tekrarlayın
Busyusad Kızlar erken gebelik testi bu sabah ilk idrarla yaptım kaset testte dün akşam bat bugün beklenen adet tarihim bugün ben erken gebelik testinde bişey göremedim ama kasette hafif bir gölge var gibi sizce
Busyusad Kızlar erken gebelik testi bu sabah ilk idrarla yaptım kaset testte dün akşam bat bugün beklenen adet tarihim bugün ben erken gebelik testinde bişey göremedim ama kasette hafif bir gölge var gibi sizce