BuseKelo 2 gündür kesilmeyen bi mide yanmam var ne yaptıysam geçmedi normalde gaviscon surup içiyordum fayda ediyordu ama şimdi asla etmiyo 🥹 napabilirim geçmesi için
Anneadayii_ BuseKelo mide problemin yoksa ülser gibi karbonat içebilirsin bir bardak suya 1 çay kaşığı karbonat at karıştır iç ben aylardır öyle geçiriyorum süt denedim ama etkisi çok az tahin midemi daha çok yaktı nedense hele yatmadan önce içiyorum karbonat yoksa uyuyamıyorum ama istersen yine araştır doktoruna sor ben bi zararını görmedim araştırdım da
BuseKelo cizgilidefter gerçekten çok teşekkür ederim kesti daha iyiyim şimdi ne kadar dua etsem az 2 gündür çok kötüydüm 🥹
BuseKelo Mayacm süt hiç kesmedi bende çok fena yoğundu 35. Haftadayım ilk defa böyle oldu normalde süt hemen keser dediğiniz gibi 🥹
cizgilidefter BuseKelo ay çok sevindim. İnşallah bir daha tekrarlamaz tekrarlasa da şifa olur. Eğer rutin ağrıyorsa aç karna sabahları tüketin mutlaka
Parinas BuseKelo ileri derecedeyse pek bişey fayda etmiyor malesef. Ben şurup denedim çiğneme tableti denedim tahin süt madem suyu vs herşeyi denedim kar etmedi. Eğer hafifse ediyor ama. İlerleyen haftalarda son çare doktoruma sordum hocam bi çare yok mu ağzımdan alev çıkacak resmen dedim 😀bi bardak ılık suya 1 çay kaşığı karbonat kat karıştır iç dedi. Hiç bi zararı yok ve kesin çözüm. Şıp diye kesiyor. Ama tadı kötü bence zor içiyorum. Sizin çok ciddi değilse önce diğerlerini deneyin bence tadı iyi olanları 🙈
BuseKelo Parinas benimde ilk defa bu kadar uzun sürdü sanırım bebiş doğana kadar sürecek tahin biraz iyi geldi dediğiniz gibi ağzımdan alev çıkıyor sanıyorum bir şey de yiyemiyorum çok zor en son çâre karbonatı deneyeceğim sanırım….
Ebrunr BuseKelo uyumadan min. 4 saat önce yemek yemeyi bırakın. Yastığınızı biraz yükseltmek rahatlatır. Süt tüketmek rahatlatır. Asitli meyve ve içeceklerden uzak durmalısınız. Domates, portakal, kızartmalar, çok yağlı yiyecekler sizi daha fazla yorar.
dimpleuser Benimde mide yanmam var 2 gündür çok yordu beni süt içeçegim inşallah şifa olur.gaz gibi şişlik gibi ,geçmezse doktora yazarım artık ilaç için
Symylldz BuseKelo sabah aç karnına bir kaşık tahin tüketmeni tavsiye ederim. Maden suyuda kesiyor ama midende ki gazı çıkarman lazım geğirip atman lazım rahatlaman için öyle zor ki Allah yardımcın olsun 🙏🏻