fatmanur3824 Bat 5 Ağustos bugün test yaptım negatif çıktı sizce erken mi davrandım yani bir kaç gün sonra pozitife dönme ihtimali var mı bunu yaşayan var mı
yarensl fatmanur3824 ben adetim geciktikten 10 gün sonra test yaptım silik çizgi çıkmıştı bence bekle biraz
Zeynep248 fatmanur3824 aynı durum bende de var bat 5 Ağustos ama tüm belirtiler var zaten adet belirtileriyle hemen hemen aynı ama benimki biraz daha önceden başladı bugün erken gebelik testi yaptım negatif 🙃sanırım erken mi yaptım bilmiyorum cuma günü tekrarlayacağım
cizgilidefter fatmanur3824 benim de bat 4. Çok çok silik 1 adet çizgi gördüm ama negatif sayıyorum artık diğer testlerim negatifti. Sanırım biraz acele ediyoruz evet test için
Mihrasina_ fatmanur3824 daha yeni yaşadım yumurtlamadan 10 gün sonra yani adete 4 kala kan 0.2 idi adetim 2 gün gecikti 80 olmuştu
yarensl fatmanur3824 ilk comfort diye bi etken gebelik testiyle öğrendim emin olmak için 2 tanede awox aldım onlarla yaptım onlarda pozitifti yetmedi gittim sağlık ocağından kan verdim her ihtimale karşı birde özelde kan verdim hepsi pozitif 😃😃
Talihkusu6666 fatmanur3824 ben kimyasal gebeligimi adetime 7 gün kala ile ögrenmistim kan testi ile.. bu ay da 7 gün kala kan verdim ama negatif cikti umudumu kaybettim gibi ama hala icimde bir umut var.. rüya gördüm erkek cocugu bir kesenin icinde dogdu 😔❤️
Busyusad fatmanur3824 ay bende 4 veya 5 batım inşallah benimde vardır dün yaptım negatif çıktı bakalım bekliycem
fatmanur3824 Talihkusu6666 belki daha yerleşme yeni oluyordur o yüzden beta yükselmemiş olabilir iyice yaklaşınca tekrar yaptırırsınız kan testini
Talihkusu6666 fatmanur3824 insallah seninde gönlünden gecen olur güzelim.. ayni belirtileri yasiyorum kimyasalda yasadigim gibi .. akinti ve yorgunluk ve batmalar oluyor cogu kisi gögüslerinde birsey hissediyor ama hic bir belirti yok
Talihkusu6666 fatmanur3824 asla umudunu kaybetme, kimyasal olmasi bir yandan iyi birsey hamile kalabildigini anliyorsun ve vucudun kendini hazirliyor ❤️
fatmanur3824 Busyusad bekleyelim bir daha yaparız günü gelince inşallah hepimizin pozitife döner aminnn
Zeynep248 Mihrasina_ öncelikle hayırlı olsun 🌸 yumurtlamanız ne zaman ve ilişkiyi yumurtlama gününde mi yaşamıştınız
fatmanur3824 Mihrasina_ nasıl hissediyordunuz o dönem regl olacak gibi bi his gelmiş miydi ağrı falan
Mihrasina_ Zeynep248 11 Temmuz yumurtlamaydı 12 Temmuz a girmiştik gece saatleri tuttugunu düşünüyorum çünkü geç tutunma olmuş 21 haziranda negatifti 27 haziranda 80 le ögrenmitşim
Talihkusu6666 Mihrasina_ umarim bendede gec döllenmis olur , dualarim sizinle saglikli kucaginiza alin