Arkadaşlar buraya oğlumu doğurduktan sonra yazmak nasip olmuştu, şimdi kızımı kucağıma aldım tekrar yazmak istedim. 23 Temmuz için doktorumla planlı sezaryen ayarlamıştık, tabi bu süreçte aklımda sürekli devlet hastanesinde doğum nasıl olacak diye düşünüp durdum ilk doğumum özelde çok rahat geçmişti. Açıkçası doktorumdan emin olduğum kadar devlet hastanesinden endişeliydim, heh birde uyuşmama korkusu vardı bende deli gibi. Sabah 7:30 da Çiğli devlet hastanesine yatışım yapıldı tek kişilik odada kaldım, ilk doğum benimkiydi zaten 8 gibi götürüldüm doğumhaneye anestezi ekibi çok tatlıydı özellikle anestezi doktoru endişemi fark edip doğum boyunca baş ucumda kalarak beni telkin etti🫶🏻 epidural + spinal beraber yapıldı (epidural iğnesini ne yazık ki hissettim) ama öyle aman aman öldüren bir acı değil sonda da uyuştuktan sonra takıldı zaten. Ameliyat esnasında ara ara nefesim kesildi çekişmelerden kaynaklı ama direkt epidural ve serumlarla müdahale edildi tam saat 9:10 da kızımın sesini duydum🫶🏻 1 haftamız bugün doldu bile çok şükür, sezaryen yerimde hala acı var maalesef ama ikimizde sağlıklıyız bundan daha önemli hiçbir şey yok. Sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz🫶🏻🫶🏻