segmenseval Bsracrr kraft kenya modelini aldım baya araştırdım hem küçük kullanışlı hem de tek başına bile rahatlıkla katlayıp taşıyabiliyosun mağazada bi denemeni tavsiye ederim istediğin modeli
smoms Cybex balios modelini aldık henüz kullanmadık ama konforlu ve sağlam bir araba tercih etmek istedik , cybex eezy modelinide çok tavsiye etmişlerdi
segmenseval tahamommy e bebek uygulamasından hepsipay üzerinden sipariş verirsen daha uyguna geliyo mağazada 19k idi ben uygulamadan 16k ya aldım bilgin olsun
tahamommy segmenseval yaa kız bende indirim kolluyorum akakçeden ama sen direkt kenya aldın herhalde ben kenya ı size olana bakıyorum, puseti bilmem ne güvencesi falan filan çokta anlamıyorum ama oto koltuğu oluyormuş herhalde 😅 ama bi bakayım hemen e bebeğe
segmenseval tahamommy ben kenya travel sistem bebek arabası aldım bana da iş yerindeki arkadaşım o şekilde alırsan uyguna geliyo dedi aldım yoksa mağazada asla indirime girmedi 😅😅
segmenseval tahamommy bu arada model aynı benim aldığımla galiba i yazmışsınız bakıyorum görsellere benimki ile aynı 😅
sedallis Kraft Kenya i size aldık, çift yönlü oluşu hoşuma gitti çok ağır bir model değil sürüşü konforlu fiyatı da 22 bin civarında bir şeydi biz alırken
Pembe_bulut Pierre Cardin yehhoo 2 kabin tipi bebek arabasını aldık henüz kullanmadık ama sağlam hafif tek elle katlanıp açılabiliyor.
tahamommy segmenseval normalde aralarında 3-4bin fark var sanırım o da pusetin farklı olmasından kaynaklı bi bakayım bende, bu hepsi pay nedir peki ya kart mı çıkarıyoruz
segmenseval tahamommy ben kart çıkarmadım uygulamadan ödeme ekranında hepsipayı seçerek devam ettim kartımı tanımladım sadece
Csmsk tahamommy biz de aynı şekilde Kenya model aldık. Henüz kullanmadım. Bizim aldığımız dönem 2 ay falan takip ettim her yeri gezdim 19-24 arası değişiyordu fiyat hep. E bebekte 19.000 a satılırken %25 hepsipay indirim kampanyası denk geldi sadece websiteye özel 15.300 e aldık. Mağazaya gittik mağazada o %25 ek indirim geçerli değildi sadece Web’de oluyor. Trendyoldan hepsiburadadan alışveriş yaparken kart kaydetmek gibi bişi hepsipay
tahamommy segmenseval ay siz ne zaman aldınız ya 🥲 şimdi girdim kenyalar zaten tükenmişte fiyatları da 23 bin, tokyalardan bi tane ekledim hepsi payı denemek için indirimde vermedi 🥲 takip edicem onu sürekli ama
segmenseval tahamommy ben kurban bayramı zamanı almıştım acaba bayrama özel indirim mi vardı bilmiyorum ki
tahamommy segmenseval evet baya olmuş fiyatlar artmışş 🥲 bende şimdi civilde buldum kenya pr ı size yazıyor ne anlama geliyor bilmiyorum ama 20 bine inmiş aldım hemen güzel gelir inşallah, kaç tane modeli var anlamadım valla
segmenseval tahamommy baya modeli var hepsi tarz olarak hemen hemen aynı tek farkları bebek oturma yeri ve çift taraflı kullanırken birini çıkararak yapıyorsun birini yerinde döndürerek yapıyorsun vs aslında hrp aynılar. Sağlıkla kullanmak nasip olsun inş