brcslmn Hanımlar ben 23 haftalık hamileyim ama kızlık zarım duruyor hala normal doğum istiyorum normal doğum oluyor mu öyle? Doğum da sıkıntı olur mu benim gibi olupta doğum yapan var mı aranızda ?
YagmurDaskn brcslmn İnan hiç bir fikrim yok üstte dursun diye yazıyorum. Sanırım bunu doktoruna sormalısın
Elifffcik67 brcslmn başka bi engel yoksa normal doğum oluyor die biliorum zarı doğumda yırtılan insanlar duydum zarın esnektir yırtılmamıştır normal doğum için kriter diil
mervermzn brcslmn canım ben hemşireyim ve senin gibi zarı yırtılmamış çok hastaya şahit oldum doğum sırasında ufak bir kesi atıp yırtıyoruz zarı merak etme normal doğuma engel değil
brcslmn Elifffcik67 şuan başka bi engel yok bazı arkadaşlarım olmaz öyle sezeryana alırlar felan dedi onla doğum yapamazsın dediler kafam karıştı
Elifffcik67 brcslmn bazı arkadaşlar her konuda herşeyi biliodur doktor diilse çok da şaapmamak lazım 😁 sırf zar var die normal doğum olmaz mıymış 😁
brcslmn YagmurDaskn etraftan duyduğuma göre kızarlar niye yapamadınız felan diye çekindiğim için soramadım
brcslmn Elifffcik67 herkes herşeyi biliyor ya işte konuşuyorlar benim karnım fazla büyümedi sorun mu var bebek küçük ondan gelişmiyor kesin cevaplarını verdiğim halde morel bozmak için ellerinden geleni yapıyolar 😒😒
YagmurDaskn brcslmn Hayır ya ne alaka canım 😊 bazılarının esnek veya geride olduğundan böyle olması normal. Sen söyle doktoruna