Bsrgkts Merhaba arkadaşlar bebeğinizin karnınızda kilo alımı için ne yapıyorsunuz nasıl besleniyorsunuz bide kimin bebeği 4kilo olarak dünyaya geldi ve bu nasıl olduuu biraz taze annneyiiiim o yüzden bu soru 😚😟🤪😋😉😘😊❣️😗
Muhammedamine Bsrgkts bebeğim 3.900 gr doğdu hiçbirşey yapmadım bu biraz genetik bir olay kaşardı muzdu bilmem beydi bunlar sizi şişirir bebeği değil sağlıklı beslenin protein ağırlıklı beslenin sağlıklı olsun zayıf olsun dünyaya gelen büyüyor
Annesininmucizesi Bsrgkts canm bn muz peynir çeşitleri meyve ve patates çok yedim hatta patatese aşermiştim resmen bide sağlıksız ve hazır şeylerden uzak durdum doktorum da 4.500 kilo doğar bebeğin dedi şuan 36+1 iz canım bundan 1 hafta önce 3500 gramdı 🙈🙈🤭🤭💙💙
Burjucan Bsrgkts ben o muz kaşar süt vs her gün düzenli tüketiyorum genetik olarak da minyon değiliz pek ama bebeğin kilosu geriden geliyor şu an anlayamadım 🤷♀️
Annesininmucizesi Muhammedamine valla bn hep muz kaşar patates yedim ağırlıkla bebeğim de çok güzel kilo almş ve bi nebze şişliğim yok bu insandan insana değişiyo ama yalnız bu saydıklarım gerçekten bebepe kilo aldıran şeyler uzmanlar da öyle söylüyo çünkü 🤗🌸
Muhammedamine Annesininmucizesi ayrıca ben hiç görmedim bebeğin kilolu olsun diye muz ye kaşar ye diyen doktor ?? Siz hangi uzmandan bahsediyorsunuz ?
Hanife_ Annesininmucizesi tam sizin yazdığınızın aynısını yazcaktım bol bol tükettim hiçte şişmedim oğlumda iyi şimdilik asıl başka seyler bizi şişirir
Annesininmucizesi Muhammedamine doktor demedim uzmanlar dedim instagramda hep var ve anne karnında bebeğe kilo almya yardımcı olan besinler genellikle bunlar 🤗
Gull9186 O genetik sen ve eşin nasıl doğmuş çevremde çok var 35 kilo aldı arkadaşım tosun gelecek dedik 2800 doğdu bebek biz şok Ablam sadece 8 kilo aldı yendiği bebeğe yaradı ve 4 kiloyu geçti bebek yani tamamlarmış yapı bu kime yer yer kendine yarar kimi de bebeğe ve genetik sen yine de güzel beslen sağlıklı olsun 🙏🏻
Annesininmucizesi Hanife_ maşaallah olsn az kilo almışsın bn tam 22 kilo aldım 😂😂 78 le kalrm şuan 100 olmuşm 🙈🙈