bebetomveben_ Özel ve devlet arasında kaldım dünkü yaşanan malum olaydan sonra özelden de korktum bilmiyorum sizler nasıl ilerliyorsunuz
resmaa Ankara’da Prof. Dr Ümit Korucuoğlu takipliyim. Tereddütsüz güvenilebilecek profesyonel bir doktor. Bir kaç gün önce şehir dışındayken yaşadığımız ani bir sıkıntı yüzünden şehir Hastanesine acil yatış yaptık ve bir daha Allah düşürmesin diyorum. Eş desteği refakatçı desteği istiyorsanız psikolojim sağlam kalsın diyorsanız özel derim. 2 günde 10 dk bile doktor göremedim neden haftasonuydu diye yanlış muayenelerle psikolojim bozuldu resmen. Çok şükür ki sağ salim kendi doktoruma evime ulaşabildim ve doktorumu gördüğümdeki rahatlamamı anlatamam. Şehir Hastanesi’nde tedaviye devam etmek zorunda kalsaydım psikolojimin daha kötüye gideceğini düşünüyorum. Ben ikisini de tecrübe etmiş oldum ve iyiki özel ve Ümit hocam diyorum.
kbraslnn Ankara’da güler Şahin hocama takipliyim ikinci gebeliğim ilk gebeliğim ikizdi beraber geçirdik 5 yıl sonra tekrar tercihim kendisi oldu anne şefkati ile yaklaşan bi doktor kendisini çok seviyorum 35 haftalık oldum inşallah yolu tamamlayacağız 😍🥰
resmaa edanur_cvrk biz Şubat’ta paket satın aldığımızda tüm paket ve işlemler için hocama 70 bin lira iki parça halinde ve doğumda hastaneye verilecek ücret olarak günlük ücret için bilgilendirildik o da 25 bin civarıydı ve anestezi olursa +9 bin gibi anestezi doktorunun kendi ücreti oluyordu şuan bir kaç bin daha artmış galiba. Hocanın ameliyat operasyon ücreti tek başına 30 bin olarak biliyorum. Siz yine de kendiniz arayıp öğrenebilirsiniz.
Bilogger Ankara da doktor Nezaket Kadıoğlu’na takipliyim. Hem güler yüzlülüğü hem bilgisiyle sürecim çok güzel ilerliyor. Her zaman ulaşılabilir olması, her soruma detaylı açıklamalar yapması beni çok rahatlatıyor. Kesinlikle tavsiye edeceğim bir uzman.