oglussannesiiii Kızlar 30 haftalığım hastane çıkışımı daha hazırlamadım kaçıncı haftada hazırlamalıyım diz kaçıncı haftanızda hazırladınız hastane çantanızı ? içine neler koydunuz bide?
adatuna oglussannesiiii ilk gebeliğimde 35-36da hazırlamıştım 2.gebeliğim daha geçe bırakırım herhalde çok zaman alan bişi değil içindekiler kırışıyor ediyor
anneyim9 oglussannesiiii ben 34 haftalık olacağım bugün hazırladım artık tabi yıkama ütüleme işlerini daha önce hallettim bugün sadece çantaya koydum
Ysfansi oglussannesiiii bende 32 haftalığım bugün ütüleme ve çanta hazırlama işlemine başlıcam artık ona göre eksik ne var bakılır
Lmnakdnc oglussannesiiii bnde 30 oldum henüz hazırlamadım hatta hastane çıkışı feln almadım daha kaç takım aldınız
busenaz68 oglussannesiiii 32′de yıkadım ütüledim de 34 oldum halen hazır değil günü belli diye ağırdan alıyorum herhalde 😅❤️
Edizhr oglussannesiiii 28 haftamda her şeyimi hazırladım İnşallah sağlıcakla kullanmak nasip olur şu an her şeyim hazır doğum çantam falan
anneyim9 oglussannesiiii ben ikiz gebeyim 2 tane hastane çıkışı 2 tane tulum 6 tane zıbın koydum ev yakın gerek olursa eşim alır gelir diye düşündüm
Edizhr oglussannesiiii aynen canım çok şükür 33 haftalık olduk şimdiye kalsa sanırım bu kadar detaylı yapamazdim
tahamommy oglussannesiiii bende 32. Haftamı bitiricem önceden hemen hazırlarım diyodum herkeste bi telaş vardı ama 30lara gelince doğurmayacağımı anladım bi relaxlık geldi 😅 koyucaklarımı biliyorum zaten acil bi durum olursa hemen pıt pıt koyarım onun haricinde 35-36 yı beklerim ama ütüleyip dolapta hazır etmek gerek
barisata22 Ben de 31 haftalığım 28 de yıkama ütüleme yaptık ama daha çantaya koymadım bu hafta tamamlarım cok zor oluyor artık kıpırdamak sıcaktan 🩷