Mrvee33 Haribo42 canım 12 yiz . Normalde yüz üstü harici uyuyamam ama acıyor bazen istesemde yatamiyorum. Yinede hafif oluyor düz olmasada yakın:)
Aysedgrlikrkmz Haribo42 ben yatıyorum yüzüstü yaaa inşaallah bi zararı yoktur öyle daha rahat oluyorum 🙄
Temizsoy Haribo42 Rahat bi sekilde uykulu aninda yatabilirim ama bi an bi sey oluyor bi uyaniyorum ona bisy olmasinda yan yatiyorum. :))
YagmurDaskn Birkedibirbebek Aynen valla ben de öyle yatıyorum yan yüzüstü 😂 tam karnımın üstüne uzanmıyorum
Tubademir85 Ben 22.haftaya kadar yattım ahh ne güzeldi şimdi sola ve saga yatmaktan yanlarım ağrıyor 😁gonul rahatlıgı ıle yatabilirsin korkmanı gerektiren bir sey degıl doktorum bızati söylemişti. 27.haftadayım artık istesemde karnım musade etmıyor
Haribo42 Aysedgrlikrkmz rahatsànne guzel iste 11 haftayi dolduruyorum pazartesi ama karnim ztn hic yok ama sanki icimde bisey eziliyo
YagmurDaskn Birkedibirbebek Yok ezilmez o sıvı içinde zaten ama benim karnım ağrıyor azıcık baskı olduğunda
Aysedgrlikrkmz Haribo42 içgüdüsel olabilir mi ki bende yatıyorum sonra çocuğuma bşy olur mu ki diyorum düzeltiyorum sonra yöne aynı 😅
CnsyeniHamile Haribo42 ben yüzüstü yatıyorum canım çok hafif sola yakın ama agrı gibi bişi oluyor tam yüzüstü yatınca sanki yada bilinçaltı öyle hissediyorum 😂
Msbem Bende yatıyorum şimdilik Benimde göğüs uçlarım acıyor 🤦🏼♀️ Tekrar yan dönmek zorunda kalıyorum 😂
Suhammeh Ben en yüz üstü yatıyorum acaba diyorum bisey olur mu bu konuyu sormak istemiştim burdan iyi oldu denk geldiğim gerçi şimdi randevum var dr.uma sorucam unutmazsam 😊
Deletedmom231 Haribo42 O haftalarda rahat yatılıyor ama solunuza yatmaya alışın bence😂 ben 18+2yim yüzüstü yatamıyorum artık🤷♀️
Mlssa Haribo42 bazen rahat rahat yatıyorum yüzüstü bazen nedense rahatsız olup hafif yan yatıyorm ortaya karışık😃