Remm Kızlar 21+2 yim şu anda ve detaylı ultrason vaktim geldi. Doktorumun önerdiği ile görüştüm fakat farklı alternatiflerede bakmak istiyorum. Öneriniz var mıııı??? İstanbul anadolu yakasında yaşıyorum
ozgekader Remm özel hastane için düşünüyorsan Pendik Medipol hastanesini öneririm çok iyi bir doktor ben çok memnun kalmıştım detaylı bir şekilde bakıyo biraz yüzsüz gibi duruyo ama işi bize gülmek değil zaten o yüzden işinde süper biri Uzman doktor khayal ısmayılov
Merveozyilmaz Remm Dr zeki şahinoğlu sakinliği gereksiz panik yapmaması güzel üslubu ve açıklayıcı konuşması ikinci gebeliğim yine onu tercih ettim
BuseKelo Maltepe tıp merkezinde yaptırmıştım bende doğan kuştu sanırım doktorun ismi ilgiliydi hatta bebek yüzünü vs göstermedi diye dışarıda gezdim uyansın diye hareket edip tekrar gittim bi yarım saat sonra
BuseKelo Remm sanırım 3200 ile 3500 arası bir şeydi tam hatırlamıyorum diğer yerler hep bana 7000 ile 10.000 arası fiyat verdi en uygunda orasıydı memnunda kaldım ☺️
Remm BuseKelo ya bir şey daha sorucam detaylı ultrason bittiğinde size ne şekilde verdiler. Bazı hastaneler mail atıyor bazısı usb ile veriyor.
Remm Evet doktorumun önerdiği yer ile görüştüm o bana 5500 dedi. Daha uygun fiyatlı bir yer bulabilir miyim diye araştırmaya girdimm 😂
BuseKelo Remm dosya ve cd verdiler ben sadece dosyayı doktoruma gösterdim içinde bi kaç normal ultrason vardı bide iki tane yüzünü gösterirse eğer ki renkli ultrason var
Remm Remm Merveozyilmaz Aynı klinikte mehmet uludoğan beyden bugün randevu aldım. 24. Haftaya kadar bakılabileceğini söyleyip 23. Haftama randevu verdiler. Biraz heyecanlıyımm
gzmm0 Pln34 merhaba muayene sonunda cd ultrason kağıdı vs verdiler mi memnunkaldınız mı doktordan acaba
ozoz66 Medicalpark göztepe doç dr cihan çetin 👍 ben çok memnun kaldım bebeğim dönmedi baya uğraştı uzun sürdü muayenem ve çok çok naif bir doktor bilgili inceliyor sonra size anlatıyor, 3 adet fotoğraf verdi bana içine sinene kadar bakıyor :)