tugce95 Selam kızlar şuanda kartal lütfi kırdar takipliyim özelde içime sinen bi doktor bulamadım Sultanbeylinde oturuyorum kartal pendik kurtköy önerebileceginz doktor hastane varmı memnun kaldıgınız pendik medipol gidecegim sanırım orda memnuniyet fazla gibi ama bilgilendirirseniz cok sevinirim gidip memnun olan🫠 11haftalığım şuan
tubablgl tugce95 medipol doğum açısından çok güzel temiz hijyenik doğum sonrası ilgi vs ama sezeryan istemiyorsanız orada belli başlı kişiler (doktor)özellikle son ana kadar normal normal diyip gününüz geldiğinde sizi bir panikle sezeryana alıyorlar ve siz o panikle birşey yapamıyorsunuz 2023 te birebir yaşadım ve e nabızda kasıtlı sezeryana alındığımı kayıtlara girişten tesadüfen öğrendim bankoya gittim oradaki kıza sordum baktı vs kabul etti siz giriş yaptıktan hemen sonra anestezi doktoruna kaydınız açılmış normalde normal doğumlarda sonradan sezeryana döndüyse ortalama iki saat kadar sonraya açılır dedi benim kaydım 6.30 da açılmış yarım saat sonra sezeryan için anestezi kaydı açılmış ama ben 09.09 da sezeryan ile doğum yaptım yani demem o ki en başından beni sezeryan açıp yalan dan iki üç saat sonraya sezeryana aldılar zaten kabul edildi ben bunu çok sonradan fark ettim elimden birşey gelmedi şuan kasımda tekrar doğumum var bende doktor arayışı içindeyim ama sezeryan istemiyorsanız aklınızda bir soru işareti olarak kalsın benim gibi nicesi var emin olun bana da çok tavsiye ettiler o doktoru ama bankodaki kız bile ben öğrenince o doktorun şikayetleri var dedi bu şekilde
tugce95 Sinem21 hala gitmedim ama medipole gidedegim bu hafta inşallah, memnunum ama şöyle detaylı bi bilgi verilmiyor hızlıca bakılıp geçilior ultrasona her gittiğimde başka stajyer mevcut gbi şeyler, siz oraya mı gidiyorsunuz
Sinem21 tugce95 benimde hala doktorum yok her kontrole farklı bi yere gittim ama artık istiyorum düzenli bir doktora gitmek. Medipol düşünüyorum bende devleti sırf bu yüzden istemiyorum. Medipol de kimi düşünüyorsunuz
Aalp Medipol Pendik takipliyim her doktorundan herkes memnun herkes bir yakınının referansı ile gitmiş. Ki bende öyle bende memnunum. İlk doğumumu da orda yapmıştım çalışanları bile çok ilgili idi tabi bunlar 2 yıl önceydi şimdi de umarım öyledirler
tugce95 Aalp hangi doktora gidiyosunuz? Ben aytakinden randevu alacaktm lakin bütün randevuları dolu bu bi dezavantaj degilmi bilemedim ta cumartesiye randevu verebilior simdiden
MBYhs Pendik medipol ve pendik medicalpark arasında kalmıştım medicalpark ı seçtim bana göre daha kurumsal çalışanları çok ilgili ve doktorum nilüfer hocam da aynı şekilde çok ilgili 37.haftamdayim artık sona geldik memnunum 🫶
tugce95 Sinem21 aytakin hocanın qdını cok duydugum için onu denemek istedim ama cok geç randevu verebilşolar bilmiyorum dezavantajmı olur
Aalp tugce95 ben hiç sorun yaşamadım randevu konusunda muayeneye alıp muayene bitimi hemen kontrol ya da 20-30 gün sonrasına tekrar alarak ilerledim. Acil bir durum olursa zaten doktora yazıyorum o dönüyor ilk müsaitliğinde aradan bile aldığı zamanlar oluyor
Sinem21 tugce95 haftaiçi gitmem gerekiyor o yüzden ilk boş olana aldım memnun kalırsam devam ederim içime sinmezse Aytakin hanıma geçiş yaparım diye düşündüm