Umutlar Merhaba kızlar iki gündür mide bulantısı kalmadı bende bir şey mi oldu diye düşünmüyor değilim canım sıkıldı. Benim gibi birden mide bulantısı kesilen var mı
Aysedgrlikrkmz Umutlar ya inşaallah bşy yoktur ama 9.haftada kesiliyormuş gibi oluyor ama sonra Yine geri geliyor bende öyle olmuştu tam bitti dedim üç gün sonra geri geldi yine 😊
Cansn Umutlar aynı şey oldu sonrasında bir başladı tekrardan şade bulanmıyor artık deli gibi de kusuyordum 😁 çok sevinme dönüşü muhteşem oluyor bazen 😁
Busse Umutlar benimde 9da sabah tak diye YÖK oldu bence güzel birşey endişelenecek birsey degil ve sonrası daha cok yemeye başladım onbiraz kötü oldu 😬🙈
Assda Benimde çok kötü mide bulantılarım oluyodu geçti 7 aylık hamileyim suan tekrar başladı bisey yoktur merak etme
Beyazlale Canim bende oyleydim duruyor sonra gene geliyor bende korkuyodum biseymi oldu neden midem bulanmiyor diye ama normaldir
Aysedgrlikrkmz Umutlar Allahım korusun Rabbim hepimize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah 🙏🏼
Yasanur Umutlar bir önceki hamileliğim de 28 kg almıştım 110 kg civarında doğuma girdim hastaneye gittim 3 saatte doğum yaptım Şimdi gene hamileyim 18 kg aldım bundada korkmayın
Cansn Umutlar iyi de niye korkuyorsun ki kanaman yoksa sorun da yoktur. Bu kadar inçe düşünme geçmez 9 ay
Zehramom Umutlar canım benimde geçmiş gibi okup aynı sen gibi hissettim sonra yeniden başladı 😂 gögüs hassasiyetin fln varmı onlar bitecek gibi oluyor diğerleri çıkıyor ortaya
Umutlar Zehramom göğüs ağrısı devam ediyor ama progesteron kullanıyorum. İlaç da göğüslerde ağrı yapıyor zaten canım
Anneyimben34 Umutlar bişey yoktur allahın izniyle ben 9.haftada tamamen bitti dedim 10.hafta bitiyor bu hafta geri geldi sanki umarım seninki geçmiştir