Mavigozunannesi 19+4 ken detaylı ultrason yaptırdım şuan 21 haftadayim detaylı ultrason raporunda plesenta on duvarda yazıyor dr a o anda sordum bir problem var mı diye yok dedi kestirip attı ama benim kafama takıldı başına gelen varmi
MerveAvc Mavigozunannesi benim de öyle zamanla yukarı çıkıyormuş çıkmazsa sezeryan ile doğum yapılıyormuş doktorun bana söylediği tek şey hareketlerini normale göre 2 hafta falan daha geç hissedersin olmuştu
NeslihanOner Benim de eşi öndeymiş ama bi şey demedi ben de 23 haftalığım demek ki ondan yeni hissetmeye başladım daha bu hafta
Melekturkann Benimde öyleydi plesanta ön taraftaydı,detaylıda sordum bebeğimi daha hissedemedim diye oda senin eşin önde bebek arkasında o yüzden hissedemedim dedi. Onda bir sıkıntı yok aşağıya inmesin yeterki
Mavigozunannesi MerveAvc benim 2. Gebeliğim 17. Den beri hissediyorum hatta maşallah baya hareketli 17. Haftadan beri hergun hissettiriyo kendini mutlaka kızım 41.hafta da doğdu problem yaşamadık ama inşallah oğlum da zamanın da gelir