Sadiye123 Merhaba arkadaşlar 35 haftalıkken gittim doktora kilosu 2700 boyu ise 43 cm di şuan 36 haftalığım Pazartesi kontrol var. Ortalama 2 3 haftadır boyu hep 43 çıkıyor kısa mı çünkü okuduğum yorumlarda genelde benim haftalarımda bebek boyu 46 dan yüksek.
Ruzgarr Sadiye123 canım bizim ki 51 cm di 35 de.ama şöyle duydum çoğu yerdende hem genetik olabiliyor hemde büyüdüğü icin bebeğin duruş poziyonundan kaynaklı bu haftalarda yanlış olculebiliyormus.bunlar etki etmis olabilir.doktor sorun yok dediyse üzme kendini
Sadiye123 AyEr ben kısayım 158 eşim de 174 benim ailem tarafı kısa zaten eşimin ailesi daha orta boylu 😊Bol bol da süt içiyorum 😂
Sadiye123 Ruzgarr öyle çok kısa değil dedi ama buradaki yorumlarla illaki karşılaştırma yapıyorum yapmamam gerekse de😔
Alminakaanucaak Gecen hafta 38 haftada bacak boyu uzun cikti bizimde doktor esinde sende uzunsun normal dedi ama insan genede biseymi var diye dusunmuyo degil 1.80 ben 1.89 eşim ikimizin sulalede uzun normaldir sanirim sulak yerde buyumenin eseri diyip rahatliyorum😜😂😂😂😂
Krispiim16 Alminakaanucaak ben 22 haftamda doktorum bacak boyumuz uzun demişti eşimde bende 170 üstüyüz 😂 doktor seni görüyorum da babanında uzun mu diyor 😂😂 en son dr delirttim bana öekmiştir o diye 😂😂😂
Yalinn8 Sadiye123 normal o zaman annesi, bi tık minyon olur, simdiki nesil buyurken guzel beslenip spor yapinca uzuyor dogduktan sonrasina bakicaksin artik😉
Aryamom- Sadiye123 benim kızım bir ay önce 2500 kg 43 cm doğdu şuan 50 cm 3100 kg benim gibi minnak bişey sağlığında yada gelişiminde çok şükür hiç bir problem yok Eşimi sorucak olursanız 190 demekki bana çekmiş kuzum 🥰🥰
Sadiye123 Aryamom- aynen sağlıklı olsun da gerisi önemli değil burda postlarda okuyunca insan kıyas yapıyor maalesef