3melekannesiyim muhber bnde de iki kızımda oldu bunda daha az bazen hamilemiyim diye şüpheli oluyorum 😁😁
anneyim01 3melekannesiyim bir kızım var 9 ay boyunca hem kustum hemde bulantı son zamanlarda iştahım acıldı 7,8 aya girnce erkek bebekte oluyormu bilmem
3melekannesiyim petronix hayırlısı olsun inşallah sağlıkla ♥️ ilk hep nedensiz bir şekilde erkek hissettim bı ara kız hissettim bakalım cinsiyeti öğrenince belli olur 😁
3melekannesiyim Esma006 ben her hamileliğimde kustum ama kusma dereceleri de hamileliklerle azaldı 😁 şuan 3. Hamileliğim bulantı hissi var ama atamıyorum ilk ve ikinci hamileliğimde daha fazlaydı iki kızım var
Parinas 3melekannesiyim benim ilkinde hiç bulantım olmadı erkekti. İkincide oldu kızdı. Üçüncüde de ikinciden de çok bulantı olunca kesin kız gözüyle bakıyordum. Erkeğe ihtimal bile vermiyordum ama öyle olmuyormuş 🤭bi oğlum daha oluyor
3melekannesiyim Parinas rabbim bağışlasın inşallah ♥️ bnmde 2 kızım var rabbim banada Hayırlı sağlıklı bir oğlumun olmasını nasip etsin inşallah ♥️
3melekannesiyim Fnd25 sağlıkla gelsin inşallah ♥️❤️❤️ çok zor ya gerçekten ve bazen zorlayınca kasılıyor çok kötü oluyor
Esra1999 3melekannesiyim bence kişinin yapısıyla alakalı biley ben kusmaya meyilli bir insandım hamile olunca üstüne eklendi ve bol kusmalı hamilelik geçirdim😂😂 kızım oldu
3melekannesiyim Esra1999 Allah bağışlasın ♥️ bnmde bulantılarla geçti 2 hamileliğim 2 kızım var bunda daha belli değil
Ynss 3melekannesiyim ilk 4 ay bulantı kusmadan kilo verdim leblebi çubuk dışında bir şey yiyemedim erkek bebişe hamileyim bulantın çok olursa kız diyorlar ama alakası yok
3melekannesiyim Ynss sağlıkla gelsin inşallah ♥️ bnm değişiyor ya bigun bakiyom hiç bulantım yok bugün bulantı hissiyle uyanıyorum ama fark ettim açsam ve çok su falan ictysem daha çok oluyor