Hasaninannesi2103 ela1128 net park yatak ahşap beşik daha çok görünüm olarak güzel ama kullanım açısından kesinlikle park yatak
byzogrtmn ela1128 bence anne yanı olan bir beşik alın ekstra almayın. Eğer park yatak alırsanız birkaç ay sonra daha rahat edersiniz. Ben görüntüden dolayı ahşap aldım kendi kalkmaya başlayınca alt kademeye indirdim mecbur. Bel fıtığı oldum eğilip almaktan. Park alsaydım yandan açardım çıkardı mis gibi
annabellee Çevremde ne kadar insan varsa arkadaşım eltim vs hepsi pişman park yatak almadıklarına alıp rahat ettiler büyüyünce de rahatlıkla kullanabiliyorsunuz bende park beşik alcam kanz marka düşünüyorum kaynanam da park yatakta büyüttü görümcemi😄 çokta kullanışlı işi bitince kendi torbasına koy kaldır çadır kadar yer kaplıyor zaten sonrasında da çocuk odasında yatar ahşap falan nereye koyacaksınız yeriniz varsa o ayrı ama bebekler çok hızlı büyüyor sığamı onu düşünün sağlıkla gelsin 🌸
Fatmactn_6 ela1128 ben kızımda ahşap beşik almıştım 9 aylıkken ayağa kalkmaya başlayınca kafasını vuruyor kendini bırakınca diye park beşiğe geçtim ve çok rahat ettim tatile falan giderken yanımda götürdüm
Bilgemaitri88- Tamamen beğendiğim için oval ahşap yatak aldık kendi yatağımızın yanında kullanmayı düşünüyoruz korkulukları inip çıkabiliyor ve sallanma özelliği de var bir yere götürürsem de yanıma yatak taşımam miniğimle uyurum. Ben ahşap karyolaya güzel bir yatak yaptıracağım bir de reflü yatağı aldık. Zaten montesori yatağa döneriz biraz büyüdüğünde
Peye ela1128 ben 1 yaşına kadar ikea ahşap beşik kullandım. Ayaklanana kadar çok güzel gerçekten ama ayaklanmaya başlayınca da düşmeler vs oluyor hemen park yatak aldım. Yani eninde sonunda park yatak almak gerekiyor
Peye Şuan 3 yaşında oğlum ve 2 yaşına girecek kızım hala park yatakta yatıyor. 3. Bebeğime hamileyim yinr ilk ahşabı kullanıp sonra park yatağa geçeceğim. İkeanın ki gerçekten çok kullanışlı 1 yaşa kadar. Ama sonra park yatak gerekli
2cocuk2kopek hemsireblog1 ilk çocuğumda ahşap aldım sizinki gibi büyüyebilen falan korumalıkşarını vs de aldım ama kademesi olmadığı için sezaryenli bi annenin ilk etapta bu beşiği kullanması imkansız eğil kalk yatıramıyorsun çocuğu. Daha sonra çocuğu yatırdığınızda da park yatakla aynı işlevi görüyor sadece koca hantal bi yatak yer kaplıyor. O beşiği başkasına verdim 2. Ye direk park yatak aldım .
Birhilal Elaozkan ürünü nereden buldunuz acaba internetten baktım da bizim ülkemizde yok nereden temin edebilirim bir de kullanışlı mı gerçekten kiracıyım evim de 2+0 beşiği fln kendi odama koyacağım yani hem kullanışlı hem de görsel olarak hoş duran bir şeyler istiyorum.
Elaozkan Birhilal e bebekten satın aldım 4 ay önce 4500 tlye küçük portatif hemde şık görününen bir ürün tavsiye ederim anne yanı
Nazende12 hemsireblog1 benim için şöyle artısı oldu biz yazın otele tatile gidiyoruz oraya giderken hep yanımda götürdüm park yatağına bir de yazlığımız var bizim orayada giderken yine taşıdım benim için çok iyi oldu
hemsireblog1 Nazende12 bu şekilde kullanımlar için mantıklı bir ürün tabii ki, ama biz ne köye gidiyoruz ailelerimizde yakın bana bu yüzden katlanır olması bir avantaj sağlamadı sizde güzel günlerde kullanın 🌸
Tufu2 ela1128 işk gebeliğim henüz tecrübem yok ancak e bebeğin anne yanını aldım arkadadımdan hem hafif hem ilk etap için biraz daha ufak arkasın bebeğide 10. Ayına kadar kullandı on tarafı fermuarlı yatağımla tam birleşiyo inşAllah bende memnun kalırım 🤲🏻
curlyanne ela1128 ben chicco next to me forever aldım daha kullanmadık ama o zaman görseydim ege baby izmir sayfasında gördüğüm 4’ü 1 arada beşiği alırdım
momandboy_ ela1128 bence park yatak daha uzun ömürlü tahta beşik belli bir süre sonra kullanılmayacak
dmlyksl ela1128 ben ahsap aldım hem hışırtı yüzünden hem de daha şık geldi ama malesef ozellikle erkek bebeklerde 4 ay kullanılabiliyor sonra park alanı almıştık büyük olanlardan içine yatak koyduk onu kullanıyoruz geniş geniş cunki dönmeye başladığında sürekli uykusunda dönüyor ve eğer yer yoksa ki ahşaplar dar oluyo uyanıyor habore sırf dönemedigi için kendini sıkıştiriyor kafasını vuruyor (koruma olsada) böyle eksileri var birde uzadıkça ayağa kalkio düşme ihtimali oluyo biz oyle çözdük çevremde de 2 3 kisi ayni yolu izledi onlarda aynı sıkıntıları yaşadığı için ahsap yatakta
Seymanur_ts ela1128 kesinlikle park yatak görsel olarak evet güzel durmuyor pek ama çok kullanışlı oğlum yeni doğandan 3 yaşına kadar kullandı bebiş geliyor diye ayırdık ayrıca bi yere kalmaya veya tatile vs giderken rahat oluyor biz taşıyorduk her yere
MltmYvz Ben ablamda görmüştüm park besık ve cevresındekı hamıle arkadaşlarından 2 cocugunada aynı besıgı kullandı bende park besık aldım markasnın çok ta bı onemlı oldgnu dusunmyorum sağlam olması yetıyo ayrıca gerçekten kulanılıslı bır sure sonra oyun alanı yapabılyorsunuz ayrca ıcınden kolay çıkmayo benm cevremdekıler çok memnun oldgu ıcın bende onu aldım
ikibebelianne-M ela1128 park yatak gibi ahsap yataklardan aldim aynı ölçülerde anne yanı oluyor istersem yatagi asagi indirebiliyorum, istersen sallanabiliyor, tekerlekli heryere tasiniyor , park yataktan farkı sadece daha estetik duruyor. Ebebekte var