Hrsyckgzlolck Merhaba kızlar 36.haftalık çok şükür normal seyrinde giden bi gebeliğim var şuan gittiğim doktorumu değiştirmek istiyorum fakat yeni gidiceğim hastane medikal parkdaki ümit hanım sizce kabul edermi ?
MerveAvc Hrsyckgzlolck doktor seçme hakkımız var ama doktorun hasta seçme hakkı yok Bir tecrübem yok ama kabul etmesi lazım o bakmazsa bu bakmazsa nasıl olacak
Sibelemre Hrsyckgzlolck ben hep farkı doktora ve hastaneye gittim 34 son doktorumu buldum sanırım ıyi ve ilgili yarın 36 haftalık oluyorum ve özele gidiyorum hiç bi sorun olmaz bence
momof3 Hrsyckgzlolck Ben doğumuma 2 gün kala 39+1 de doktor değiştirmiştim.Özel hastaneydi ama kabul etmeme durumu olacağını zannetmiyorum.Olursa da çok saçma bi şey olur
Cansn MerveAvc doktorunda yada sağlık personelinin de hasta seçme hakkı vardır. Kendini güvende hissederse sağlık çalışanı hastayı yapılacak işlemi kabul eder.
Baby_girl Ben de burda durayım 😊 aynı durum bende de olabilir özeldeki doktor hamileliğimiz sorunsuz hamilelik ise kabul eder mi 36.haftada 😊
Hrsyckgzlolck Baby_girl Telefonla aradm sekreteri kabul eder fakat siz yinede doktor hanıma sorun dedi haftaiçi ilk defa gidicem durumu izah edicem merakla bekliyorum bakalm kabul edicek mi
Hrsyckgzlolck Baby_girl sabahdan medikal park hastanesine gittim hiçbir sıkıntı yaşatmadılar doktor hanımda gayet güzel karşıladı :)
Tontisannecik Hrsyckgzlolck babasının hayrına değil ya sonuçta para veriyorsun hastaneye tabi ki kabul eder
Neroizm Hrsyckgzlolck ben 35. Haftamda degistirdim doktorumu, kabul etmeme gibi bir durum olamaz diye dusunuyorum hicbir yerde. Ozel hastane degil mi sonucta?
Ssseval Hrsyckgzlolck ben 30 haftalıkken değiştirdim doktorumu anlattım neden tercihimi değiştirdiğimi , ama tabi unutuyo yeni tanıdığı için ben diyorum tahlil istemiştiniz tekrar yaptım falan filan .