Nuris_3461 Merhaba! Arkadaşlar Bebek banyosun da küvetin içine sünger mi daha kullanışlı olur yok sa köpüklü banyo file si mi e bebekte indirim var ona göre sipariş vericem
AnlatmayaGerekYok Nuris_3461 ben annemin ördüğü yumuşak liflerden kullanmayı düşünüyorum daha sağlıklıymış gibi geliyor nedense bana 😊
ElmasSs Nuris_3461 Arkadaşım bana file daha iyi hemen kuruyor diğeri biraz daha geç kuruyor demişti o yzden ben file alıcam
Gulay123 Nuris_3461 file bence daha iyiden file aldım diğeri suyu çekeceği için kuruması zor olur falan filan😂
Nuris_3461 AnlatmayaGerekYok bende lif kullanacağım da küvetin altına koyuyorlar ya sünger yada file ondan diyorum 😍
AnlatmayaGerekYok Nuris_3461 hee anladım canım bende file alıcam ama biraz daha kalınları varya yastığa benziyor onlardan ilk zamanlar rahat olur bence
Minnosunannesii Banada file mantıklı geliyo sanki sünger kirleri içine çekicekmiş gibi grliyo file daha sağlıklı uzun süreli düşününce
Deletedmom277 Nuris_3461 Ben file sadece ilk ay kullandım sığmadı çünkü o yüzden küvetin içine havlu koyuyordum içine yatırıyordum ve başını elimle destekliyordum. Ama file daha iyi.
Kubraceylan Nuris_3461 köpüklü banyo filesi almıştık biz çok güzel kullanışlı kesinlikle tavsiye ederim