Dilekkk @YaseminBatr bizde 36+3 olduk çok şükür.Benim nst de sancım ve 1 cm açılmam vardı ara ara ağrılarım oluyo bu cuma kontrol var bakalım hayırlısı.boyumuz 49 cm 3 kg duk en son
YaseminBatrk aasenamerve merhaba öğrendiniz mi bebeğinizin gelişimi nasıl çıktı ? Bugün kontrolünüz vardı
aasenamerve YaseminBatrk iyi geceler. Öğrendik 49 cm 2998 gr çıktı direk 3 kg diyorum. Yeri hala sabit rahim ağzında kanal başında kafası. 5 haftadır aynı yerde aşağı inmemiş. Artık kanalda ilerlemesini bekleyeceğiz. yürüyüşlere hareketlere başlayacağız. 36 haftalık ama riskli dönemi atlattık istediğinde gelebilir artık dedi doktorumuz.
aasenamerve YaseminBatrk bir de 20 dk lık nst de bi kere 80-90 ları gördü sancı. Doktor bu şekilde bikaç tane daha olursa sancı çıktı deriz 20 dk da bir kere olmuş sadece dedi çok da önemsemedi o sancıyı. Kasık ve çatı ağrıları için de normal doğum düşünüyorsan malesef çekeceksin bebek kafasını yerleştiriyor dedi.
YaseminBatrk aasenamerve allah yardımcınız olsun maşallah şuan bence kilosu boyu iyi . Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🤰👼🏻 Tam olarak kaç haftalıksınız
aasenamerve YaseminBatrk çok teşekkür ederim size de Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 😊 36+3 deyiz tam.
YaseminBatrk aasenamerve amin amin inşallah bizde 35+5 iz bugün yarın kontrolümüz var bakalım hayırlı haberler alırız inşallah bebeğim Doğum pozisyonuna dönmüştür gene 🙏🏻
aasenamerve YaseminBatrk inşallah dönmüştür zaten tekmelerinden hissediyor insan aşağı yukarı konumunu 😊
YaseminBatrk aasenamerve tekmeleri ayağıyla mı yapıyor yoksa dirsek kol mu onu pek anlamıyorum 🤦🏻♀️ Bakalım bugün gideceğiz nasipse belli olur inşallah
aasenamerve YaseminBatrk hadi hayırlısı. Dönmediyse onda da vardır bi hayır sezeryana o kadar uzak olmayın bence 😊 bebeğiniz ve sizin için en uygunu neyse o olsun