3bebe1anne Mrb kızlar benim 4.gebeligim ve ilk defa soyle bsy başıma geldi. 2li test riskli biraz dediler devlete gidiyordum. Çok kotu oldum pekte güvenmedim açıkçası.ozele gttim kendi doktoruma 3lü verdim.henuz çıkmadı sonuç ama korkuyor insan. Sizinde başınıza geldi mi?
Gahana 3bebe1anne bende 2li tarama yaptrdım sonucum çıkmadı ama bnde korkuyorum yaşım 33yaş ilerlerledikce risk yüksek çıkıyormuş sizinde yüksek çıktıysa ftl dna yaptırsaydınız onun doğruluk orasını %99 diyolar allak korusun riskli bi durum çıkarsa bnde o zaman ftl dna yaptırırım diye düşündüm
3bebe1anne Gahana ins bsy çıkmaz sizinde bnde 30 olmak üzereyim evet yaşta risk varmış. Fetal dna ücretli diye yaptırmak istemedim sıvı aldırmaya da karşıyım sonuçta Allah korusun ama down sendromu olsa da doğacak ama insan acaba demek yerine 3 lü yaptrym en azndan dedim. Dr da organ taraması daha net belirler dedi zaten. 2 hafta sonra yaptrcam ins onu da
Gahana 3bebe1anne ftl dna bnde ücretli diye yaptrmadım ikilide risk çıkrsa diye yqptrırım dye düşündüm neden sizde risk çkmışkken ftl dna yaptrmadnz 3lüde kesin bi eonş vermıyor ve güvenilir değil sıvı almk tehlikeli evet onuuzden ftl dna bi araştrıp yapsanız içiniz rahat eder
Benimprofilim Üçlü tarama testi yaptırdım sonucum yüksek riskli çıktı, 32 yaşındayım ve canm çok sıkkın haftaya perinatolijide randevum var bende devlete gidiyorum. Bakalım haftaya ne diyecekler birde detaylıya gideceğim 😔
3bebe1anne Benimprofilim yaaa ins bsy cikmaz ben de şimdi e nabizda sonuc çıkmış gördüm dr a yazdm grafik gormeden bsy diyemem dedi bi hafta daha beklemem lazm sanrm. Kan değerlerim çıkmış ama
3bebe1anne Gahana ücret su an ödemek istemiyorum açıkçası yeni ev aldık ve bayağı sıkıştık 3 cocuk var bi yandan hala kira veryrz bayağı zordayz. 3lü bi çıksın dedik sonra da organ taraması yapılacak nasılsa onda da belli olur diye düşündük
Gahana 3bebe1anne anladım haklısınız tabi gerçkten ftl dna ücretleride o kadar çok ki devletin karşılamsı lazım aslnda bu kadar kesin bi sonuç veren bi testi inşallah 2test yanlma olmuştur yanlma oranıda çok yüksek zaten o yuzden skmayın canınızı inşallah 3testten sınra gerek kalmaz başka birşeye