heyecanlibekleyis_ Kizlar bu multivitaminler doguma kadar mi kullaniliyor 32 haftadayım kendi doktorumdan baska doktora gittim zaten multivitamin son aylarda kullanilmiuor kani sulandiriyor dedi de kendi doktorum doguma kadar kullanirsin demisti
Sultansultis heyecanlibekleyis_ omega üç tek başına kullanıyorsanız kan sulandırıcı etkisi yok, ömür boyu kullanılabilir. hamilelikte daha yüksek doz alınıp doğumdan sonra normal dozlarda devam edilebilir. emzirirken de kullanılması bebek için önemlidir
Talentedmom heyecanlibekleyis_ omegayı zaten her gün içmiyorsunuz ki haftada 2 kere benim doktorum öyle söyledi
Buseenuur heyecanlibekleyis_ bana doktorum 32. Haftada verdi multivitamini bu haftaya kadar demir ve d vit kullanıyordum sadece. Biraz değerlerim düşmüş o yüzden verdi
heyecanlibekleyis_ Sultansultis bu elenetal 2 ocean mummy varya onlardan bahsediyorum doktor decavit diye devletin karsiladigi bi multivitamin yazdi ama bana pek guvenilir gelmedi ben ocean mummyden devam edicem galiba
heyecanlibekleyis_ Talentedmom yanlış anlasilmis sanirim ben multivitaminlerj kastedmistim icinde omega olanlar ben ekstradan omega kullanmiyorum multivitamin kullaniyorum
heyecanlibekleyis_ Talentedmom ya bu elenetal 2 varya ben onu kullaniyordum siz hangi markayi kullaniyordunuz doktorum izinle oldugu icin baska doktara gittim doktor kan sulandiriyor doguma kadar kullanilmicak dedi ama benim kendi doktorum doguma kadar kullanilacaksin demisti benimde kafam karisti doktor ilaci degistirip devletin karsiladigi decavit diye bi multivitamin yazdi iceriginde cok yuksek a vitamini vs var ne yapacagimi bilemedim
Talentedmom heyecanlibekleyis_ ilk defa duyuyorum böyle bir şeyi doktorum söylemedi gidince soracağım ben Prenelac kullanıyorum içerisinde Omega3,Multivitamin ve Mineral içeriyormuş
heyecanlibekleyis_ Talentedmom ya bende ilk defa duydum bi guvenemedim yani cunku kendi doktorum doguma kadar kullanicaksin dedi kullanmicaksin diyen baska bi doktor
heyecanlibekleyis_ Talentedmom instagramda bi doktor var cok tatli ona mesaj attim endiselenip o oyle bisey olmadigini soyledi simdi her doktor baska bisey diyor anlamadim gitti