Ummu1360 Arkadaşlar son adet tarihim 18 Haziran. 18 temmuzda bhcg 32, 21 temmuzda 260, 23 temmuzda 857, 28 temmuzda 5080 çıktı. Ama ptesi günü kese var embriyo yok dediler. Normal mi? Boş gebelik yaşayan varmı? Çok endişeliyim yarın kontrolüm var tekrar
Deletedmom_297 Ummu1360 8 haftaya kadar bekle canım kanama vs yoksa herkesin 6 haftada duyulmaz benimde sat 17 haziran aynıyız cuma kontrölüm var inşallah bebeğin seninledir
kbrklc16 Ummu1360 az önce geldim hastaneden bendede aynısı oldu 5 gündur icm içimi yiyodu bugün bebrgide gördüm kalp atisida duydum ben ettim sen etme 🤭sknti yapma cnm 😍
Ummu1360 Kanamam yok. Kromozom genetik problemlerim var daha önce 8 haftalık bebeğimin kalbi durup kürtaj olmuştum. İçim içimi yiyor
Deletedmom_297 Ummu1360 yok canım kese hakkında bilgi vermedi kalp atışı içinde cuma gideceğim inşallah sağlıcakla gelirler
Busranur_mnts Ummu1360 ben 6+2de sadece kese gördüm 1 hafta sonra yolk gördüm ya 1 hafta ya da 2 hafta sonra git 8. Haftada net kalp atışını falan duyarsın ben 7 haftada gittiğim için hemen gitmek istemedim 9. Haftada kalp atışını duydum
dilarahan Bende az önce doktordan geldim 6+3 kesem var bebeği henüz görmedim doktor vajinal ultrason istersen şimdi yolda haftaya görebilirsin dedi haftaya beklicem bende . İnşallah saglıkla duyarız … Bende aşırı stres yaptım ama doktor kede olması gereken yerde ve büyüklükte dedi
Tinkerbelk Ummu1360 Merhaba, benim de son adet tarihim 17 haziran. 5 hafta 6 günde gitdim kese ve yolk sac gördüm, embrio ve kalp atışı yoktu. 11 ağustosa tarih verdi doktor, inşAllah ozaman görürüm, çok stresliyim ben de(
Ummu1360 Umarım doktorum bana Bhcg bakarak geç döllenme dedi 18 temmuzda 32 çıkmıştı 1000lerde olmalıymış. O yüzden beni 6 değil 5 haftalık kabul etti. Yolk sac belli belirsiz görünüyor dedi. Banada 11 Ağustos rand verdi bakalım nasip
Burcu5590 Ummu1360 7.haftayi doldurmak en mantıklısı bendede kese ve bebek gözüküyordu kalp atışı yoktu 6haftalikken.hatta vajinal muaynede bile kalp atışı yoktu. Şuan 13 haftalığızz😇Endişeniz çok normal ama çok erken daha gozukecektir iyi düşünün iyi olsun stres yapmayın 🙏🌸