segmenseval Deletedmom_297 21 mart evde , 22 mart kan vererek (2192) öğrendim. Kendime inanmadığım için 😅ramazan bayramının ilk günü ultrason ile öğrendim 5 haftalıktı şuan 23+1 olduk 🥲 zaman çabuk geçiyooo sağlıkla gelsinler inş
segmenseval Moonmommom bende de 2192 çıkmıştı mart ayında 5 hafta civarındaydı seninde öyle büyük ihtimalle
Moonmommom segmenseval teşekkür ederimmm <3 peki doktora ne zaman gittiniz kese görünmüş müydü gittiğinizde?
zeynepkyy Ben beta hcgmi ilk öğrendiğimde 5562di. Tam 4. Haftanın bitimi 5 in başlangıcıymış herkes yüksek dedi neden acaba ?
Moonmommom zeynepkyy burada söylenenlere göre yüksek bir değer benimki de 2990 çıktı işte buradakileri görünce şaşırdım kendime
damlaatlass zeynepkyy ilk oğlumu öğrendiğimde âdettim 2 gün gecikmesinde kan vermiştim 8000 küsürlerdeydi hatta ikiz olabilir demişlerdi ama tek çıktı 💕 şimdi 2 hamileyim ilk değer 3462 aynı şekilde Buda 2 gün gecikmeyle 💞
Deletedmom_297 Moonmommom beta değeri kişiseldir artışın iyi olması yeterli herkeste farklı değer veri beta düşmediği sürece değeri herhangi bir soeun yada çoğul gebeliği belirlemez
Deletedmom_297 Moonmommom chat cot kullan canım aklına takılanı baya yardımcı oluyor benim ilk beta 86 156 344 977 3200 5200 Böyle gelmişti en son 5+3 te bakıldı beta bir daha bakılmadı cuma kontrölüm var
Moonmommom Deletedmom_297 teşekkür ederim canım. Ben yeni öğrendim gebeliği pazartesi kan verdim işte 2990 çıktı. Bugün sağlık ocağına sordum bir kere daha kan vermem gerekiyor mu diye onlar da yüksek olduğu için gerek yok dediler
Deletedmom_297 Moonmommom hayır 2 gün içinde tekrarlayın 6000 7000lerden düşen var inşallah sağlıklır ama siz tekrarlayın
gonull25 Moonmommom Sizin yine bana göre düşük benim 8253 çıktı ilk öğrendiğim de 4 haftalık doktora gittim keseyi gördü ama korkuyorum ben de inşallah sağlıklı gebeliktir sizinki de benimki de