0zgee Deletedmom_297 ya ne güzel sağlıcakla doğduklarını da görürüz inşallah şuan bu mesajı yazarken bile hamile olduğuma inanamıyorum☺️ üç dört defa yumurta çatlatma iğnesi yaptırdık şükür bu ay güzel haber aldık umudumun tükendiği anda geldi şükürler olsun ☺️
Deletedmom_297 0zgee evet ya insan inanamıyor ben. Artık hamile kalmak içinde bebek taşımak nasıl bir duygu diye hep düşünürdüm hamile kalmak büle benim için dünyanın en zor şeyiydi hep şak diye hamile kalanlara özenir dünyanın en şanslı kişileri olarak görürdüm
Karanfill Deletedmom_297 Evet gerçekten ultrason insanı strese sokuyor. Bebeğinin sağlıklı olduğunu söyleseler bile acaba mı ki diye düşünüyorsun o yüzden ben bundA biraz daha rahatım
Deletedmom_297 Karanfill bende sık sık gitmeyeceğim yurt dışımda 2 kez ultrason hakkın varmış bizde her hafta gitsen bakılıyor iyi mi kötü mü anlam veremedim
Karanfill Deletedmom_297 ayda bir aslında olması gereken. Doktorlar da risk almak istemez bebeğin iyilik halini değerlendirmek için normal bı zaman aralığı. Ama işte ben mesela gitmek istemiyorum 🥲
babyou Deletedmom_297 ilk bebeğimde 5300 le 5. Haftada öğrenmiştim bugün test yaptım pozitif çıktı ama tahminimce 2-3 haftalık falan yarın ilk betamız olacak 😍
aslannzeyd 1tosbikannesi ilk öğrendiğiğinizfe kaç haftalıktı benimde 5648 ama ne ultrasonda gözüktü ne de şu kadar haftalık demediler
Moz melisaemirhan inşallah duyarsanız bana da umut olur ben de 5+4 te gidicem bir sürpriz olsa da görsem bebeği de kalbi de
ifo Deletedmom_297 26.27 ile öğrendim düşük yaptım 1 ay sonra 377,8 ile kızıma hamile kaldığımı öğrendim 6 haftalıkkken de kesesini gördüm kalp atışıyla 🩷🌸🎀
ylduzngt 25 temmuz da 1080 ile öğrendim. 5+5 teyiz. Pazartesi keseyi gördük. Haftaya nasipse inşallah kalp atışı dinlemeye gideceğiz 🌸