Nevagibi Kızlar testten en doğru sonuç almak için sizce hangi saat diliminde yapmak gerekiyor, öğleden önce mi sonra mı daha iyi sonuç alır siz hangi saatlerde pik gördünüz
sirius8 Nevagibi ilk tuvaletimi 7 gibi yapıyorum sonra 9 da sıvı tüketmeyi bırakmaya çalışıyorum 10 da yapıyorum hergün
Nevagibi nazyozgat ben cok erken uyanıyorum ya 6da kalkıyorum 2. Si 9da 😁 o yüzden sanki lh birikmiyo gibi hissediyorum
Nevagibi Ya kızlar sabah 9.30-10 arası yapıyorum bende ama sanki çok erken olduğu için lh birikmiyor gibi hissediyorum saçma da geliyor bu fikir sonuçta akşam uyurken de lh artabilir diye düşünüyorum
Nevagibi Ve günde bir kere yapmak az gibi geliyor ama elimde 20 adet vardı 10 günde biterse piki hiç yakalayamam diye stres yapıyorum
Aysima51 Yumurtlama günü idrar damlatıldığı an çift çizgi oluyor çok net anlaşılıyor hiç beklemeden bende öyle oldu
Aysima51 Nevagibi valla bu ay 2 ayrı test kullandım başta laboquick kaset test almıştım ovulasyon yapıyorum yapıyorum silik güvenemedim bide innovita aldım ama bi baktim laboquick kötü değilmiş pik günü sadece çok koyu veriyormuş ve idararı damlattığım an test cizgidi normal çizgiden önce anında belirdi
Aysima51 Nevagibi  yapar yapmaz saniyesinde ikiside aynı oldu ben kaset testi daha iyi buldum sadece yumurtlamasa koyulaşıyor kafa karıstırmıyor
Aysima51 Nevagibi bende Pcos var yumurtlama hiç göremiyorum bu ay doktora gittim işte ilk kez yumurtam büyümüş hepimiz şok 18 mm dedi 2 gün sonra yumurtlama gördüm tutarsa çok şaşırcam inş olur
Nevagibi Aysima51 yaa ne güzel inşallah bende yumurtlarım bu ay bende de pcos var :/ yumurtanın büyüdüğünü doktor ultrasonda mı gördü alttan vajinadan mı muayene etti nasıl oldu
Aysima51 Nevagibi şans eseri gittim biliyor musun Pcos teşhisi var diye baktı bak dedi bir tane yumurta büyümüş 18 mm 2 güne yumurtlama olur dediği gibi oldu ama daha önce her ay gittiğim muayenelerde hep küçük küçük Pcos görünümü ovulasyonlarda hiç pil göremiyordum şans eseri oldu