elfdnz80 kbrklc16 çok teşekkür ederim biraz olsun içim rahatladı inşallah haftaya çarşamba güzel haberlerle dönerim 🥹🙏🏻
Busranur_mnts yenigelmedimgerigeldim07 canım kese 6 haftalıksa geö döllenme olmuştur 8 hafta gibi düşünme kendini betan da baya artmış maşallah sağlıkla.büyüsün ben de 6+2de 18mm boş kese gördüm 1 hafta sonra yolk gördük kendini üzüp strese de sokma o daha çok zararlı progestan ilacını alabilirsin bol bol dinlen
elfdnz80 kbrklc16 bugün gittim bebek oluşumu var ama net değil crl 3.13 ama kesen küçülmüş bu olumlu değil dedi yolk vs hepsi var ama kesenin küçülmesi kötü bi şey dedi ve dün pembe kahverengi lekelenmem oldu. Ne düşüneceğimi bilmiyorum 😓
yenigelmedimgerigeldim07 Feslegen7 boş gebelik miydi? Neden oldunuz? Yanlış anlamayın bende de boş gebelikten şüpheleniyolar o yüzden soruyorum
Lekovic Feslegen7 çok gecmis olsun bana da kurtaj dediler kurtajiniz nasildi vakumlumu yoksa kaziyarak mi yaptilar bende cok korkuyorum
Feslegen7 kbrklc16 tesekkür ederim bekledim elimden geleni yaptım .üzüldüm ama geçecek biliyorum hayırlısı böyleymiş
Feslegen7 yenigelmedimgerigeldim07 evet boş gebelik kese vardı ama bebek hiç görünmedi 8. Haftaya . 8 haftada gittiğimde yani kürtsj öncesi son kez tekrardan inceleyerek ultrasona sokuyorlar detaylı orda kese bıyutu 5.5 hafta da durmustu gelişmesi
Feslegen7 Lekovic teşekkür ederim vakumlu oldu. Ben çok strese girmiştim bu süreçte o yüzden kürtaj sonrası bende kurdeşen oldu tüm vucudum . Şimdi 10 günlük kortizon ilacı başladım
yenigelmedimgerigeldim07 kbrklc16 merhaba, bugünde gittim doktora, bugün de yolk kesesi göründü ama hala bebek yok haftaya tekrar gel dedi c.tesiye tekrar randevu aldım. Çok yoruldum psikolojik olarak :(
efnanhiraa yenigelmedimgerigeldim07 oda olacak inşallah sağlıkla gelsin stres yapma sakın herşey gönlünce olsun
kbrklc16 yenigelmedimgerigeldim07 yolk.kesesi olunca boş gebelik olmaz diye biliyorum canım sabret pes etme dur bakalım hayırlı.haberler Alicaz inşallah 🥰
yenigelmedimgerigeldim07 kbrklc16 merhaba, şimdi doktordan geldim. Yolk kesesi normalden fazla büyümüş, bebek olmuş ama ölmüş. 6+2 de kalmış. Kürtaj olcam malesef :( özelde 33 bine yapıyorlarmış. Devletin aciline gitsem bakarlar mı bilginiz var mı ?
kbrklc16 yenigelmedimgerigeldim07 bakarlar.tabi 33 bin nedir.ya git acile cok üzüldüm ama hayrlisi.boypeymis sikma.canini
momsalis yenigelmedimgerigeldim07 öncelikle çok geçmiş olsun şehir hastanesi yokmu nerde yaşıyorsunuz ben şehir hastanesinde olmuştum çok basit bı operasyon 15 dk sürüyor hiç bilmiyorsunuz bile kesinlikle vakumlu olmanızı tavsiye ederim diğeri rahime zarar verebiliyor kürtaj çok önemli bı işlem güzel araştırın Ankara’daysaniz Etlik şehir hastanesini kesinlikle tavsiye ederim
yenigelmedimgerigeldim07 Feslegen7 çok geçmiş olsun, ben de şimdi acilden geliyorum. Hafta içi kürtaj olcam. Allah isteyen herkese en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah.
efnanhiraa Feslegen7 benimd ilk gebeliğim de kese 5 haftada kalmış bebek gelismemisti seni anlıyorum insllah bir sonraki gebeliğin de sağlıkla kucağına alırsın canım