tugcediyebiri İlkinde çok yoğun lohusa depresyonu yaşayıp, ikincide bu süreci daha rahat atlatan var mı? İlkinde duyduğum her söz acayip canımı yakmıştı, sırf bu korkum yüzünden ikinciden aşırı korkuyorum… Lütfen sadece umut mesajları… ♥️
Alparslanmom tugcediyebiri İlkinde depresyon yaşamıştım sürekli ağlıyordum hayatım bitti diye düşünüyordum şuan 30 haftalık hamileyim neler yaşayacağımı biliyorum hayatımın bitmeyeceğini de biliyorum daha rahatım umut ediyorum ki rahat bir lohusalık geçiririm 😆
minikalarnannesi tugcediyebiri 3 sene de zor atlattım üstelik destekte almadım en yakınlarım bile yanımdan kaçıyordu bebek kolik diye şuan kızım 5 yaşında çok şükür 9 haftalıkta hamileyim bunda cok rahat olurum diye düşünüyorum hem tecrübeliyiz hem de 2 cocuk olacagı icin direk kücüge odaklanamayacagız:) canları sagolsun saglıkla kucagımıza alalım da zor günler geçecek kendimi böyle telkin ediyorum canım 🩷
Mucizee80 tugcediyebiri ilk çocuğumda çok zor bir lohusalık geçirmiştim sinir ,aglama krizleri geçiriyordum şuan ikinci çocuğum 3.5 aylık inanın o kadar rahat geçirdim ki hala öyle sanki ikinci çocuğum hiç yok gibi abimiz 4 yaşında ama hala çektiriyor sağolsun
2baby1mom__ İlkinde dibine kadar yaşamıştım çok zor günlerdi şuanda 35 haftalık hamileyim çok korkuyorum yine öyle olursa diye ama bu sefer direkt psikiyatriye gidicem kendime eziyet etmicem
tugcediyebiri 2baby1mom__ ben de bunu düşünüyorum, ilk çocuğum 2 yaşına gelince anca ilaç başlamıştım. sonra riskli gebelik doktoruna sorduğumda emzirirken bile o ilacı kullanabileceğimi söyledi. ben ilaçları bıraktım aslında ama olur da gebe kalırsam doğurursam ve zorlanırsam bu sefer kendime eziyet etmicem
tugcediyebiri minikalarnannesi bi de çok tecrübesizdik yaa, ne olursa olsun ilk çocuktaki şaşkınlıklarımızı ikincide yaşamayız diye düşünüyorum, daha rahat kafada oluruz, hayatımız bitti diye düşünmeyiz bence de
tugcediyebiri Mucizee80 yaaaa, bebeğin zorluk çıkarmasındansa büyüğün zorluk çıkarması iyidir, en azından iletişim kurabiliyor ne istediği belli😔
tugcediyebiri Alparslanmom yaa, benimki de eylülde 6 olacak, bakalım ikinciye cesaret edebilirsek ve nasip olursa araları 6.5 7 yaş oluyor bizim de
2baby1mom__ tugcediyebiri bende öyle bebeğim 6 aylıkken başlamıştım ilaca ve oh be dünya varmış demiştim sonunda boşuna o kadar beklemişim dedim
ucuncugeliyo tugcediyebiri ben ilkini evet cok zor gecirmistim . İkincisi beklenmedik bi zamanda kazara olmustu ve dogdugunda oglum2 yasindaydi haliyle oda ilgi bekliyodu ve ben yapayalnizdim o gunleri hatorlayinca oglum agliyodu bebek agliyodu bende oturup napicam diye onlarla beraber agliyordum. Dedigim gibi hem yalnizdim hemde oglum kucuktu . Siz allahin izniyle kolay gecirirsiniz . İlk cocugunuz buyukse size yardimci bile olur . ☺️
minismom tugcediyebiri bende cok merak ediyorum ilkinde eve tıkılıp kalmıstım hava soguk diye hersey cok zordu sadece hastaneye gidiyodum artı gogus uclarım resmen patladı icleri gorundu cok zor gunlerdii bida yasamam insallah buda soguk havalara denk gelicek nasıl yapıcam bilmiyorum aklım surekli ilk kızımda o napıcak nasıl davranıcak ooff cok zor yani simdiden sıkıntılar basıyo
Yenibirannee tugcediyebiri depresyon değilde çok ağır geçti lohusalığım mastit ve meme ucu yarasından dolayı çok zorlandım 2 doğumumda da oldu artarak :) bu 3. gebeliğim bende en çok lohusalıktan korkuyorum