kimchikimdi Esra-kk Alanı büyüdükçe hareketi zorlaşır diyorlar. Ben 33 haftaligim hareketli bi bebek değil bazen endise ettiğim zaman karnıma bakıyor pıt pıt atıyor. Eger endişe ediyorsanız bi hastaneye gidin
Ftm2025 Esra-kk büyüdüğü için azalmış olabilir ama gün içerisinde bi kaç kerede olsa sert hareketlerini hissetmelisiniz Bol su için şekerli bir şeyler yiyip sol yanınıza yatın YouTube da bebek hareketlendiren müzikler var onlardan açıp 2 saat takip edin 10 ve üzeri hareket hissederseniz herşey yolunda demektir
benim-kalbim-o Esra-kk bende şuan o haftadayım ama bebeğim çok hareketli maşallah sizin öncedende mi böyle az hareket ederdi yoksa şuan mı öyle, eğer öyle ise bi hastaneye gidip baktırın bence
Busracim35 Bol su için , kahve için , tatlı yiyin sol yana yatın hareketlenecektir inşallah. Hareket hissetmezseniz bunlardan sonra doktora gidin bence
benim-kalbim-o Esra-kk ben genelde hareketlerini az hissedince sırt üstü uzanırdım hemen hareket ederdi bi deneyin isterseniz
Dadas Esra-kk benim doktorum günde on kere hareket ediyorsa korkma demişti 🤲🌸 bazen gündüzleri aktif bazende geceleri aktif oluyorlar bence. Herşey güzel olacak Allah’ın izniyle 🤍🌸 sağlıcakla kavuş inşallah 🤲🌸
minikmucizemm__ Esra-kk hastaneye gidemiyorsaniz sağlık ocağında kalp atışlarına bakiyolar beş dakika bir baktirin içiniz rahat eder 🙏🏻
Aliaras2022 Esra-kk normal çünkü büyüdü artık aşırı kımıldamıyor eğer ara ara atışları kımıldamayı alıyorsan normal