Deletedmom_8793 Kızlar bakar mısınız Pazartesi kan verdim 119 çıktı Salı bu testi yaptım Perşembe tekrar kan vereceğim
Sinem21 Deletedmom_8793 iki çizgi hamilelik oluyor hepimizin bildiği gibi. Var tabiki hayırlı olsun sağlıkla geçsin süreciniz. 🤍
Iremdgn Deletedmom_8793 5in üstünde ki değerler gebelik değeri ama 2 günlük artış önemli 2güm sonra yine ver 300 civarı olursa sağlıklı ilerliyordur
Deletedmom_8793 Senacanblt_ pazartesi kan verdim bugün doktor yok diye veremedim yarın vereceğim kan verdikten sonra testi yaptım ne zaman doktora gitmeliyim acaba
kyn52 Deletedmom_8793 gebelik var ama 2 günde bir 2 katı artması gerek sağlıklı gebelik için pazartesi verdiyseniz bugünde vermeniz gerek ben 240 la öğrenmiştim 2 gün sonra 400 küsürlerde çıkmıştı şuan 13 haftalık hamileyim🥹 bugün verin bence kan
SuEr_Tu1512 Deletedmom_8793 Var tabikii inşallah sağlıklı ilerliyordur 🙏 Benimde ikinci gebeliğim, ilkini çok yüksek, 9 binlerde falan öğrenmiştim. Bu gebeliğimi 38le öğrendim, şuan 26 haftalığız☺️
Deletedmom_8793 SuEr_Tu1512 maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bakalım yarın sonuç kaç çıkacak ona göre cumartesi doktora gideceğim
Deletedmom_8793 kyn52 ASM doktorum izinli diye yapamadım bugün o yüzden yarın yapacağım randevu aldım