Asu_moi Kızlar bde bsey sormsk istiyorm gebeliklerinde kabızlık yasayan var mı? Yda birinde yasayip birinde yasamayan? Ve dogumdan sonra gecio mu ???
SuEr_Tu1512 Asu_moi İlkini hatırlamıyorum ama bunda arada kabız oluyorum, bir bakmışım ishal olmuşum 🤦♀️
benim-kalbim-o Asu_moi her ikisinde de yaşadım biri kız biri erkek son haftalarda azaldı zaten şuan 37 haftalık rahat çıkıyorum artık
Asu_moi SuEr_Tu1512 gecmis olsun😞kabzlk cok zor ve sonra gecmedi bende dogumdan sonrada eskisi gibi degl artık metablzmam
SuEr_Tu1512 Asu_moi Hamilelikte kabızlık geçiren şeyleri araştır, onlardan yemeye bak. İnşallah sende hemen geçirirsin🙏
Asu_moi benim-kalbim-o ya ne güzel benim eski metabolizmam yok artık düzelmior dogumdan sonra 2 den sonra daha betr olck diye korkuorm
Asi_07 Asu_moi ilkinde çatladığım çok oldu çatlak önleyici kremler kullanmama rağmen 34 kilo aldım 2. De çatlağım hiç olmadı hiç birşey kullanmadım aklıma geldikçe nemlendirici sürdüm 15 kilo aldım
Mrvsmt2502 Asu_moi evet karın genişlemeye müsait deri sünmüş oluyor hemde benim bebeğim iriydi maalesef karnım kocaman oldu 😃
Gmzexx Asu_moi genetik dedi doktorum çünkü hiç kilo almamıştım ve ilk hamileliğimde çok çatlağım vardı doktor kaçıncı gebelik diye de sordu hatta ilk deyince genetik dedi