buseenur Merhabalar herkese reglim 2 gün gecikti ve test yaptım anında çift çizgi çıktı hastaneye kan vermeye gittim 0.64 çıktı doktor bana sınırlarda dedi cumartesi tekrar gidip kan vericem böyle birşey yaşayan annelerimiz var mı acaba
Burcussuss buseenur iki gün gecikmeyle beta hCG’de zaten çok düşük çıkıyor benimde düşük çıkmıştı 5 gün sonra sonra tekrar verdiğimde yükselmişti bir hafta sonra da randevu aldım kesemiz gözüktü, sizinde yükselir muhtemelen ilk haftalari yavaş artıyor 🥰
TKumsall buseenur 0.64 negatif benim bildiğim pozitif olması için 5in uzerinde olması gerekiyor ama test anında pozitife döndüyse muhtemelen vardır veya yumurtlama döneminiz çok yüksektir bundan sonraki ay kesin gebelik çıkar bunda çıkmazsa
SedaAden Kan testinizin tekrarlanmasını isteyebilirsiniz çünkü gecikme var ya hastanede yapılan yada evde yapılan test yanlış olabilir
buseenur SedaAden Yani daha bugün verdim ama doktorum cumartesi tekrar vermemi istedi 4 yaşında bir kızım var zaten aynı doktoruma gidiyorum ama kafam karıştı
babymom2026 isimsiz19 bende oyle biliyorum eğer degeri 4 bilmem ne çıksaydı sınır olurdu diye düşünüyorum
Birhilal buseenur herkeste aynı olmayabilir ama kanda çıkması gerekmezmiydi ben reglime 2 gün kala kan verdim betam 15 çıktı