Annekuzusu123 Bumah az önce yazdım yine yazayım bizde perşembe tam 30 oluyoruz benim bebek sert vurunca rahimde batma sızı oluyor bide karnımın içinde
Burcussuss Bumah yaklaşık 28 haftalığız hareketleri şiddetlendi birkaç gündür bende de sızı gibi oluyor tekmeler şiddetlendi
Bumah Annekuzusu123 evet benımde karnımın içinde hangi tarafa hareket ederse o tarafta bebek yapıyo bunu korktum yaaa bi anda bugunden beri çok az vardı şimdi tam haraket saatleri bi artımca iyice panıkledim
Annekuzusu123 Bumah benim bugün bazı saatlerde biraz daha sakindi hareket edince tam ediyor etmeyince hiç etmiyor korkutuyor mesela şu an normalde geceleri aktif bi bebekti şu an pek hissedemiyorum
Bumah Burcussuss hayırlısıyla dogursakta rahat nefes alsak ya paranoyak olcam böyle giderse bi yerime bişey olsa telaş yapıyorum
Bumah Annekuzusu123 benimde aynı normalde gün içinde baya hareketliydi bugun çok durgundu bi ara korktum bişey mi oldu diye sürekli dürttüm falan 1 2 kere anca hissettim şimdi iyi hareketli maşallah sağlıkla doğsalarda rahat nefes alsak 🙏
Bumah Burcussuss bebegın cinsiyeti ne sizin acaba kız bebek mı erkek bebek mi daha hareketli anne karnında