Sila41_ Fnd25 hadi hayırlısı dua et bana da ya hayırlısıyla sağlıkla doğumum başlasın artık o kadar hareket yapıyorum açılmam falan olsun suyum gelsin bişey olsun artık🫶🏻🫶🏻
Sila41_ Fnd25 korkma ya ne güzel bebişlerimize kavuşucaz işte ben acısınk ağrısını kabullendim öyle de böyle de çıkacak bir şekşlde bari normal olsun da o an çekip sonrasında rahatlıyım diyorum sezeryan olup 1 ay çekmektense🤣
Fnd25 Sila41_ bende bu kafadayım ama ağrısını kafama takmıyorum zaten ona razıyım çok regl sancısı çektim bunuda çekerim diyorum ama panik bir insanım o anı nasıl yönetirim onu bilemiyorum 😁
Sila41_ Fnd25 allah yardımcımız olur inşallah ya bu gün baya egzersiz yaptım valla inşallah cuma günü ilerleme olmış olur
Sila41_ Fnd25 daha var ama benim sağlığım kaldırmıyor dehşet haldeyim damar tıkanıklığı var davul gibiyi şişim bacaklarım çok acıyor dayanmakta güçlük çekiyorum
52N Elaozkan bence erken 39’dan önce yapmadılar ve uygun görmediler.Acil bir durum olmadıkça da yapmıyoruz dediler .
Elaozkan 52N bende doktora güvenerek oldum vajinal kültür testi de verdipim için ikisi aynı anda yapılmış oldu hiç hissetmedim bile tetikler mi vs Bilemiyorum doğuma kadar tekrar yapmayacağını söyledi