Bebegim2301 Limn bence kendinizi hiç kasmayın ben ilk gebeliğim de gelsin diye neler yaptım 40+3 de doğum yaptım ona rağmen ve sezeryan oldum hiç kasmaniza gerek yok ne zaman isterse o zaman gelsin 😌
Limn Bebegim2301 sabırsızlık var🥰😅 birde bu sıcaklar haliyle beni yordu surda gerci 1 haftası kaldı da kavusmak bir an önce💕
Suzunn Neuemama_2024 ay bizde yarın 39+6 kaç gündür belim ağrıyor ama farklı bir şey yok ananas yiyorum normal doğum olsun istiyorum da nasip hayırlısıyla doğru zamanda gelsinler :)
Limn Neuemama_2024 valla ben 2 gündur sıcak duş plates hurma akşamları yürüyüş yaptım bugun bilmiyorum ama az bişi suyum geldi takipteyimm
Neuemama_2024 Suzunn tabiki doğru zamanda gelsinler ama insan yoruluyo artık şahsen benim artık gücüm yokmuş gibi hissediyorum 😢 bazen ağlıyorum iyi değilim diye 🤣
Masalceylan Limn suyunun geldiğini nasıl anladın cnm bu arada hayırlı kolay doğumların olsun insallah
Neuemama_2024 Limn ben neler neler yaptım artık pes ettim inanın sıcak suya oturdm 40 dkika günlük plates hareketleri merdiven in çık yürüyüş gene yok gene yok 🤣🤣.
Limn ozge10_ hareket önemli , benimde bir tık inmişti ama 2 gündür sanki dediklerimi yaptıktan sonra daha da indi yada bebişimin artık gelesi var bugun cok hareketli idi🫠