Ezgisu Kullananlar yada bilgisi olanlar hangi ıslak mendil şampuan vücut yağı v.s kullanıyorsunuz. Sizce hangisini almalıyım 🐥
Pinarclk Ezgisu ben mühendisoğlunu takip ediyorum instagramda. Bebe yağı şampuan pişik kremi mustela aldım. Islak mendil unıbaby ve baby me. Hepsi içerik olarak iyi.
Duyguanneoluyor Ezgisu canm bnde daha kullanmadm ama ıslk mendil primanınkini aldm bakım ürünleride sebamed aldık biz
Deletedmom434 Ezgisu ıslak mendilimiz baby me şampuan bebek yağı ve sabun olarak bübchen kullanıyorum bebeğime memnunumda
Sedalii Ezgisu instagramda muhendisoğlu diye bi sayfa var bütün ürünlerin içeriklerini araştırıyor ordan bakabilirsin
Duyguanneoluyor Ezgisu evet kuzm kokusuz ben çevremde kullananlar olduğu için terch ettim bilinir bi marka oluncada için rahat bişekilde kullanıcm inşllh
Pinarclk Ezgisu https://instagram.com/muhendisinoglu?utm_source=ig_profile_share&igshid=10adi0yajx5a9
Denizanne Ezgisu canım instagramdan muhendisinoglu hesabını takip etmeni öneririm şuana kadar açılmış en faydalı sosyal medya hesabı 😄 ben herşeyimi ordan bakarak aldım bütçeme görede tabi
Ozlemsvr Ezgisu canim ben vücut yağı felan almadım. Zeytin yağı kullanıcam. Islak mendil sleepy aldim.. Şampuan da dedesi dalin almış mecbur onu kullanırım artık. Sabun aldim vücudu için sebamedden.. 😊
Ezgisu Ozlemsvr dalin in kokusu için düşünüyordum bende çok hoşuma gidiyor . Ama kimse yazmadı demekki pek talep Yok . memnun kalırsınız sizde inşallah🥰
Deletedmom277 Ezgisu Ben oğluma şampuan olarak Dalin diğer şeyleri de uni baby kullanıyorum çok memnunum