pol34 Ates06 şimdi ev durumunuza bağlı 4,5 litre çok yeterli ama kalabalıksanız ya da çok misafiriniz geliyorsa 6 alın derim. Ben çoğu zaman 6-7 kişilik kullanıyorum 4,5 litre gayet yeterli geliyor.
Ecmsyl Ates06 6 l olanı çok ideal. Vitavit premium efsane diyorum. Ses diye bişey yok. Kırmızıya gelince fıslatıyor ama orayada gelmemesi lazım .yeşildeyken ne fıslatma ne ses geliyor acaba yemek piştimi pişiyomu diye düşünüyordum ilk zamanlar kesınlıkle tavsıye ederımm😍
[silindi] Ates06 fissler vitaquick bluepoint 3,5+6lt kullanıyorum çok memnunum. Az yapacağım zaman küçüğü, fazla işim olunca büyüğü kullanıyorum 🙏🏻
pol34 Ates06 hepsi çok güzel aslında bence önceliğiniz litresi olsun bütçeniz müsaitse ikili alın derim ömür boyu lazım bir şey. Ben bebekten sonra her şeyi düdüklüyle pişirmeye başladım zaman olarak çok kurtarıcı çünkü
[silindi] Ates06 bana sormamışsınız ama küçükle büyük iş yapamazsınız ama büyükle her istediğinizi yapabilirsiniz sanki☺️
Zhdnl Ates06 2 kişiyiz bizde 6lt kullanıyorum iki günlük yemek için ideal oluyor buzluk hazırlığı yapabiliyorsun nohut haşlama gibi max seviyesi baya aşağıda 3 parmak kadar almışken 6 lt öneririm bende vitaquik premium var çok büyük değil bir tık boyuna uzun sadece korkmaz 4 lt tencerelerim ondan daha büyük duruyor
Cacaege Ates06 vitaquick 4.5 var bende, yorumlarda 6 lt çok yer kaplar 4.5 iyidir falan yazıyordu kullandıktan sonra pişman oldum 6 lt çok iyi bence bizde aldıgımda 2 kişiydik şimdi 4 kişiyiz bi misafir gelse 4.5 az kalıyor kesinlikle 6 almalısın
Egss Markanın hepsi çok güzel iş yapıyor bence 6 litre almalısınız çok güzel iş görüyor Bir de bir önerim var dışı mat olanları değil parlak Çelik olanları tercih edin