Tam8 arsesraa Kan tahlili verdim 5 agustosta 1.20 cikti negatif yani adetim 9 yada 10 agustostu erkenmi oldu bilmiyorum ama sanki olsaydi azda olsa cikardi değer
yourpariah benim bat 10 ya da 11 ağustos kızlar bugün acilde kan aldılarr aslında cok erken yaptırmak aklımda yoktu ama doktorum ilaç vermeden önce bakmak istedi 18 çıkmış değerimm umarım devamı gelirr başka baktıran var mıı
Miniminibirler eyos77 benim de göğüs ağrım var. Yanları gibi uçları gibi heryerinde bi hassasiyet var ama bu hep olur benim regl öncesi. Yemek yedikten sonra mide bulantısı var sıcaklardan diye düşünüyorum. 9aydır negatife alışınca belirtiler hiç bişey ifade etmiyor benim için 🤷🏼♀️
yourpariah Miniminibirler benim son 3-4 gündür çok yoğun akıntım var normalden farklı olarak. bir de göğüslerim çok şişti bi anda
yourpariah eyos77 mide bulantısı yaşamadım canım ama belirti olabilir beklenen adet tarihi ne zamandı seninn kan verecek misin
eyos77 yourpariah 12 ağustos gecikmesini beklicem ondan sonra kan veririm umitlenmek istemiyorum ama bu sefer var gibi