Mariam1 yardım lütfen bu marka daha önce geçen ayı beni yanlti başka marka bulamadım yakın ecanede ayine eczaneden aldım yine bana yalancı gelmiş olabilir mi ya 😞
Turaned Merhaba kizlar rahatsiz ediyorum kusura bakmayin ben haziranda catlatma ignesi oldum tutmadi 14-16adet olmam gerek ama iki gundur memelerimin ucunda cok agri var boyle el vurunca agriyo baskada bi sey yok test yapsam cikmaz dimi daha cok erken?
Miniminibirler Turaned benim de göğüs ucu agrım var.dün daha çoktu sızlama bugun biraz azaldı. Bat 12 bugun test yaptım negatif. Ama umarım sizin sonucunuz olumlu olur 🙏
Turaned Miniminibirler belkide daha cok erken yapmissiniz bende az once yaptim negatif insallah ikimizde gucel haberler aliriz
ikimelekannesiyim Benimde bat 10 ağustos dün gece yaptım böyle çıktı normalde biraz daha net gözle rahatlıkla görülüyor sizce var mı kızlar?
arsesraa ikimelekannesiyim canım ben ikinci çizgiyi gördüm hayırlı olsun beklenen adet tarihin kaçıydı? Birkaç gün daha bekle tekrar kan ver bu sefer bence
Endoplazmikredikulum arsesraa bat muhtelemen 15 16 bugün test yaptım ikinci çizgi belli belirsiz gördüm. Tek belirtim kasik ağrısı yorgunluk ve ağzımın tadı yok kötü bi tat var bu kadar.
ikimelekannesiyim arsesraa 10 ağustos önceden de yapmıştım ancak bu kadar belli değildi bu daha belli eğer pazar günü adet olmazsam pazartesi kan vereceğim inşaAllah 🥰