Pinarclk Merhaba, Detaylı ultrason yaptırıp memnun kalan var mı? Randevu alacağım artık. Ücret ve doktor isimleri konusunda bilgi verebilir misiniz.
melasya Pinarclk bahçelievler akbatı avm yanı perinatoloji uzmanı altan cebeci özel muayenehane 500 ₺ sgk özel sigorta geçmiyo.yüzdeyüz tavsiye ederim
Pinarclk Takibimin yapıldıgı hastanede detaylı ultrason yapılıyor ancak cihaz bozulmuş. O yüzden farklı yerlere bakmak durumunda kaldım.
Pinarclk Baby_girl yapan kadın dogumcu mu peki. Nasıl memnun kaldınız mı siz. Benim için cok önemli bir tetkik bu. Oyüzden iyi bir yer olsun istiyorum
[silindi] Pinarclk evet eşleri almıyorlar canım ama ben kolay randevu almıştım ilk 18 haftada kontrole gitmiştim devlete hemen perinatoloji bölumune yönlendirdiler
Baby_girl Pinarclk yapan radyoloji uzmanıydi tek tek organları söyledi şimdi parmaklarını sayalım kollarına bakalım dedi herşeyi izah etti eşimle.bana sonra verdiği raporu kendi doktoruma medikal park ta gösterdim evet iyi çıkmış dedi herşey
Pinarclk melasya direk nakitmi ödeniyor peki. Kartta cekiyorlarmı. Benim doktor da 450 ye yapıyordu zaten. Fark yokmuş cok.
Pinarclk [silindi] 182 den alınıyor mu peki. Ben para ödemeyi coktan gözden cıkarmıştım. Ama rahat gidilecek ve güvenilecek bir yerse ordanda alırım.